Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 maj, 2018

IFK Norrköping – GIF Sundsvall: Stream, speltips & laguppställning

IFK Norrköping tar emot GIF Sundsvall på Östgötaporten. Läs allt inför matchen här.

BK Häcken – AIK stream

Det är väldigt lätt att streama Häcken – AIK i Allsvenskan, men det är tyvärr inte . Du måste ha ett konto på CMore, och där köpa antingen ett abonnemang eller en matchbiljett.

  • Match: Häcken – AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 23 maj, kl. 19:00
  • Arena: Bravida Arena, Göteborg
  • Streama Allsvenskan med CMore

Två målglada lag

IFK Norrköping kommer till matchen med tre raka vinster i bagaget, mot i tur och ordning Östersund, Göteborg och Dalkurd. Nu ska man försöka utöka sviten, när Sundsvall kommer på besök till Östgötaporten.

Till matchen får Norrköping tillbaka anfallaren Jordan Larsson, Henkes son, från avstängning. Jordan Larsson åkte på ett rött kort mot Trelleborg, då han delade ut en ful spark mot en motståndarspelare. Det röda kortet ledde till tre matchers avstängning, vilket Jordan alltså avtjänat nu. Den unge islänningen Arnor Sigurdsson, 19, har dock ersatt Larsson på ett mer än imponerande sätt, och det återstår att se om Larsson är tillbaka i startelvan eller inte.

GIF Sundsvall inledde säsongen starkt och var en av säsongens positiva överraskningar. Nu har man fallit ner till tionde plats i Allsvenskan 2018, sedan man åkt på två uddamålsförluster på de tre senaste matcherna. Laget har ändå visat att man kan vålla problem för vilket motstånd som helst, och är ett av de lag i Allsvenskan som gjort flest mål.

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – A. Johansson – Wahlqvist
Jakobsen – Thern – Smith – Thorarinsson
Moberg Karlsson – K. Holmberg – Sigurdsson

Skador: Andreas Blomqvist, David Mitov Nilsson, Jon Gudni Fjoluson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Björkander – Moros – Myrestam
Tamimi – Batanero – Ciercoles – D. Olsson
Gall – Hallenius – Wilson

Skador: Chidi Dauda Omeje, Maic Sema
Avstängningar: –

Speltips

IFK Norrköping och GIF Sundsvall är två lag som stuckit ut denna säsong för antalet mål de gjort – och släppt in. Norrköping kommer senast från en 4-2-seger och Sundsvall från en 2-3-förlust.

Norrköping har gjort mål i alla sina matcher denna säsong. Sundsvall har gjort mål i alla matcher utom en.

Det är alltså som upplagt för en målfest ikväll, och ”båda lag gör mål” till oddset 1.61 är för oss givet. Spelet hittar ni på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar