Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 okt, 2018

IFK Göteborg – GIF Sundsvall: Live stream, speltips & laguppställning

IFK Göteborg tar emot GIF Sundsvall under fredagskvällen. Läs allt inför matchen här, från troliga startelvor till live stream.

Streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall

Vill du titta på IFK Göteborg – GIF Sundsvall online? Läs vidare, för här berättar vi var du kan hitta din live stream till matchen.

Den tjänst som sänder Allsvenskan är CMore, och du måste därför ha ett CMore-konto för att kunna streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall. Skaffa ditt konto, navigera dig till matchen och se Tobias Hysén och Linus Hallenius äntra Gamla Ullevi.

Matchen visas direktsänt men faller det dig bättre i smaken kan du lika gärna pausa, spola tillbaka eller se matchen i efterhand. Det går att se matchen från dator, mobil eller surfplatta med mera.

  • Match: IFK Göteborg – GIF Sundsvall, Allsvenskan
  • Datum & tid: Fredag den 26 oktober, 19:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på IFK Göteborg – GIF Sundsvall på TV

Vill du hellre kolla på IFK Göteborg – GIF Sundsvall på TV. Matchen sänds i CMore Live 5, och har du den kanalen i ditt utbud så är det bara att bläddra dig till rätt kanal och starta matchen.

Saknar du den kanal som sänder matchen kan du istället koppla din IFK Göteborg – GIF Sundsvall live stream till Tv:n från din dator via HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Dahlin
Salomonsson – Starfelt – Boo Wiklander
S. Ohlsson – Oldrup Jensen – Erlingmark – Kharaishvili – Wernerson
Söder – Hysén

Skador: André Calisir, Vajebah Sakor
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Björkander – Moreno
Tamimi – Batanero – Ciercoles – Myrestam
Berg – Hallenius – M. Sema

Skador: Chidi Dauda Omeje, Peter Wilson
Avstängningar: –

IFK Göteborg tog första segern på länge

Efter en jobbig period vann IFK Göteborg mot Brommapojkarna senast, och nu har man så gott som säkrat kontraktet. Blåvitt har 8 poäng ned till kvalstrecket, och med fyra återstående omgångar ska det fruktansvärt mycket till för att Göteborg inte hänger kvar.

GIF Sundsvall har å sin sida gjort en fantastisk säsong, och laget drömde om att knipa en Europaplats. Det har man dock inte längre någon rimlig chans att klara av, utan man har hamnat i ingenmansland. Laget vill nog ändå gärna avsluta säsongen lika fint som man startat den, och kommer att försöka studsa tillbaka efter förlusten senast mot Elfsborg.

När lagen möttes i våras vann GIF Sundsvall med 2–0, sedan Romain Gall och David Batanero hamnat i målprotokollet. Gall spelar idag i Malmö FF.

Speltips

IFK Göteborg tog visserligen en seger senast, men det var mot Brommapojkarna och efter en period av sju raka matcher utan vinst. Vi ska alltså inte dra för stora växlar av trepoängaren senast – Göteborg är fortfarande ett formsvagt lag.

GIF Sundsvall är ett bättre lag än IFK Göteborg i år, och har kvalitativa och formstarka spelare i form av David Batanero, Maic Sema och Linus Hallenius.

Vi tror på Sundsvall här, men höjer ändå ett varningens finger för oavgjort. Därför spelar vi ”GIF Sundsvall att vinna matchen – insatsen tillbaka vid oavgjort” till oddset 2.20 gånger pengarna.

  • Tips: GIF Sundsvall att vinna matchen – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 2.20, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar