Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 21 okt, 2019

IFK Göteborg – Djurgårdens: Live stream från Allsvenskan

Kom igång med en live stream på stormatchen mellan IFK Göteborg – Djurgården. Vi visar vart du hittar bäst live stream på kvällens toppmöte i Allsvenskan. Läs mer längre ner i texten om vart du ser just Göteborg – Djurgården genom live stream.

Djurgårdens viktigaste match för säsongen där stockholmarna har chans att verkligen koppla grepp om SM-guldet. Motståndet IFK Göteborg kommer att göra allt för att försöka krossa Djurgårdens drömmar om ett guld.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

IFK Göteborg – Djurgården live stream

Det har blivit väldigt populärt att följa Allsvenskan via live stream. Förr var det ett dyrt kanalpaket som gällde, idag är det live stream. Fördelen med att se Göteborg – Djurgården via live stream är att du kan kolla nästan vart du än befinner dig.

För att få tillgång till en riktigt bra live stream på Göteborg – Djurgården krävs det att man först och främst skapar ett konto på Cmore. Sedan krävs det även att man väljer till deras sportpaket, förstå då får man tillgång till hela Allsvenskan via live stream.

Det är alltså inte gratis stream på IFK Göteborg – Djurgården. Men för summan man betalar får man mer sport än vad man hinner följa live.

  • Matchstart: 21 oktober 19:00
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Så se till att komma igång direkt så du sitter redo med en live stream i hög kvalitet innan avspark 19.00. Djurgården har en riktigt bra chans att dra ifrån med hela tre poäng framför Hammarby och Malmö.

Säsongens viktigaste trepoängare

Alla lag förutom Göteborg och Djurgården har spelat 28 matcher. Och innan kvällens match ligger Djurgården, Malmö och Hammarby alla tre på 59 poäng.

Skulle Djurgården vinna kommer de alltså att ligga som ensam etta med två matcher kvar att spela. Ett läge som stockholmarna gärna har framför sig.

IFK Göteborg har inte mycket att spela för mer än att eventuellt klättra en placering. Vilket knappt kommer göra någon skillnad i slutända.

Men att trycka dit Djurgården under sin jakt på ett SM-guld är inget som IFK Göteborg direkt tackar nej till. Så vi som följer den spännande matchen via live stream kan förvänta oss en hel del dramatik.

Sett till formen är Djurgården klart hetare än Göteborg. Med fyra vinster på de fyra senaste känns det inte som att något lag kan stoppa Djurgårdens framfart. Göteborg har dessutom haft det kanske tufft och enbart tagit en trepoängare på fem försök.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar