Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 okt, 2016

GIF Sundsvall – IFK Göteborg: Europaplats & Allsvenskt kontrakt på spel

Allsvenskan börjar verkligen gå mot sitt slut. Många ser framemot en lång semester, samtidigt som andra har mycket viktiga matcher framför sig.

Matchen mellan IFK Göteborg – GIF Sundsvall är en viktig match för båda lagen. Därför förväntas de inte en match som bara ska spelas av.

Avspark: 27 oktober, kl. 19:00
Arena: Norrporten Arena
Visas hos: CMore & Bet365 (eventuellt utanför Sverige)

Kval & Europaplats på spel

Matchen som kommer spelas på Norrporten Arena den 27 oktober lär bli intressant. Detta av två anledningar. GIF Sundsvall kan säkra ett allsvenskt kontrakt, och dra ifrån Helsingborgs IF på kvalplatsen.

Att säkra en plats i Allsvenskan 2017 vore en stor seger för GIF Sundsvall. Med tanke på lagets ekonomi och storlek, så måste de vara nöjda med fortsatt spel i Sveriges högsta liga.

IFK Göteborg har i skrivande stund en Europaplats inom räckhåll. Troligen kommer IFK Göteborg göra allt för att ta den gnutta chans som finns.

Detta ger bra förutsättningar för att det blir en hård kamp. Trots att IFK Göteborg ska vinna matchen är nog många besvikna på slutet av Allsvenskan. När man sedan spelade oavgjort mot Gefle IF så kunde man se många missnöjda spelare och tränare.

Jörgen Lennartsson, tränare i IFK Göteborg blev så arg, att han sparkade sönder vattenflaskor vid sidlinjen. Ett agerande som ledde till att tränaren blev anmäld, och avstängd i matchen mot IFK Göteborg.

Streams från Sverige

Skulle du vilja se fotboll i Sverige helt ? Då kan du först och främst skapa ett spelkonto. Att skapa ett spelkonto hos Bet365 eller Unibet är helt . Sedan kommer du att kunna tillgå deras utbud av livestreams.

Utbudet av livestreams hos bettingsidorna kommer vara stort. Du kommer att kunna streama fotboll från Allsvenskan, Premier League, Champions League, Serie A, La Liga och mycket mer.

Det är inte alltid som din match från Allsvenskan finns att streama i Sverige. Det innebär då att du får leta på annat håll. CMore kan ibland erbjuda sina nya kunder månader av sitt TV-abonnemang.

Livebetting + livestreams

Att kombinera livestreamad sport och att kunna betta live på sina favoritlag är perfekt. Det är precis detta som du kan få med ett spelkonto hos Unibet eller Bet365. Det är väldigt vanligt att spelare väljer att först spela på matchen, och sedan följa den live på bettingsidan.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar