Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 feb, 2017

Försäsongen av Allsvenskan 2017

Just nu pågår en uppladdning där alla lag i Allsvenskan 2017 spelar matcher i deras försäsong. En försäsong är till för att lagen ska hittat rätt form inför att Allsvenskan ska dra igång. Därför spelas många matcher mot flera olika lag.

Dessa matcher är förvisso träningsmatcher, och spelar ingen större roll ur ett sportsligt perspektiv. Däremot är det viktigt att man tar vara på dessa matcher för att testa sitt lag.

Vill du se till att vara med & följa de matcher som spelasi försäsongen av Allsvenskan 2017? Då kommer du säkert bli glad över den senaste satsningen hos CMore. Deras satsning låter oss se hundratals matcher från försäsongen. Dessutom kommer de även erbjuda dig att streama matcher i Allsvenskan live när ligan väl drar igång.

Försäsong i fotboll

Det är viktigt för många lag i Allsvenskan att utföra rätt träning, och spela matcher i försäsongen som förbereder på vad som komma skall. I flera fall så väljer lagen i Allsvenskan motståndare som oftast är sämre rankade än de själva.

Detta för att ha störst chans att vinna matchen, samtidigt som det är enklare att testa nya varianter eller liknande mot lag som är i underläge.

Det är väldigt vanligt att försäsongen av Allsvenskan består av matcher mellan klubbar från Sveriges högsta liga, och lag i Superettan.

Alla dessa försäsongsmatcher kommer du att kunna se direkt via de live streams som finns hos CMore. Detta är naturligtvis inte den enda fotbollen från Sverige som CMore kommer att visa. De kommer även att sända matcher från Svenska Cupen, och samtliga matcher i Allsvenskan.

Därför rekommenderas du redan nu att skapa ett konto hos CMore. Det är en garanti för att du kommer att kunna se Svenska Cupen live streams och alla matcher i försäsongen. Vilket passar perfekt som förrätt inför den hårda Allsvenskan som stundar.

Matcher som spelas

Om du inte riktigt har full koll på alla hundratals matcher som kommer att spelas under försäsongem i Allsvenskan 2017, så rekommenderas du att surfa in hos ditt lags officiella hemsida. Där har de alltid mer information om deras kommande matcher.

Du kan även kolla upp den TV-tablå som finns inne hos CMore när de visar alla de matcher som spelas under uppladdningen.

Vi har självklart sett till att rada upp några av de hetaste matcherna som vi anser spelas under försäsongen. Dessa matcher kan du streama live inne hos CMore, då streamingtjänsten erbjuder hundratals matcher inför Allsvenskan 2017.

  • 11/2: AIK – IFK Göteborg
  • 11/2: Hammarby IF – IFK Norrköping
  • 12/2: Djurgården – Vålerenga
  • 5/3: Malmö FF – FC Rosenborg
  • 23/3: IFK Göteborg– Falkenbergs FF
  • 26/3: AIK – IFK Norrköping

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar