Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 apr, 2016

Djurgården mot Östersund: Tar överraskningen Östersund nya poäng mot Djurgården?

Trivs inte i derbyspelet

I den fjärde omgången vände dock Stockholmslagets lycka, när man mötte rivalen Hammarby. Matchen slutade 1-3 och Djurgården tvingades bistert inkassera ytterligare en derbyförlust.

Djurgården har en historia av svagt derbyspel, och inget verka tyda på att det ändras denna säsong heller.

I omgången därpå åkte man på en ny tung förlust, när man gästade Malmö FF på Swedbank Stadion.

Östersund har varit en positiv överraskning i den allsvenska säsongsinledningen. Graham Potters mannar visade i första omgången, borta mot Hammarby, att man har klarat omställningen till det allsvenska spelet alldeles lysande.

På onsdagskvällen åkte man dock på stryk hemma på Jämtkraft Arena, när Örebro kom på besök. Slutresultatet skrevs till 2-4, efter att Örebro radat upp klassmål.   

När spelas matchen mellan Djurgården och Östersund?

Matchen i Allsvenskan mellan Djurgården och Östersund spelas klockan 19:00 måndagen den 2 maj.

Djurgården kommer vara favorit att ta alla tre poäng, när Östersund kommer på besök på måndagskvällen. Lyckas man med det hänger man med i den allsvenska toppen.

Vi har däremot sett Östersund skrälla förr, och kommer inte Djurgården upp i sin högsta nivå, kan man få svårt att hänga med i Östersunds frejdiga spel.

Bet365 Live Streaming

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar