Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 jul, 2018

Djurgården – Häcken: Live stream, speltips & laguppställning

Djurgårdens IF möter BK Häcken på Tele2 Arena under söndagen. Läs vår införrapport här, med alltifrån förväntade startelvor till information om hur du gör för att streama matchen.

Streama Djurgården – Häcken

Vill du titta på Djurgården – Häcken, men saknar den Tv-kanal som sänder matchen? Inga problem, det finns fler sätt att gå tillväga för att se matchen.

Vi rekommenderar dig att skaffa ett konto på CMore, där du kan streama Djurgården – Häcken live om du köper abonnemang eller matchbiljett.

Se matchen direkt från din mobil/smartphone, dator/laptop, surfplatta/iPad eller TV.

  • Match: Djurgården – Häcken, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 22 juli, 15:00
  • Arena: Tele2 Arena
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Djurgården

Isaksson
Gunnarsson – Une Larsson – Danielsson – Augustinsson
Radetinac – Ulvestad – Karlström – J. Ring
Badji – Kozica

Skador: Tino Kadewere
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Häcken

Abrahamsson
A. Andersson – Lindgren – Hammar – Arkivuo
Friberg – Irandust – Faltsetas
Celik – Kamara – Paulinho

Skador: Christoffer Källqvist, Juhani Ojala (tveksam)
Avstängningar: –

Djurgården har fem vinster på sex senaste

Djurgårdens IF har efter en svag inledning av säsongen börjat producera resultat. På lagets sex senaste allsvenska matcher har man fem segrar och en oavgjort, och utöver detta har man dessutom besegrat Malmö med 3-0 i finalen av Svenska Cupen.

Senast kommer DIF från en bortaseger med 1-0 mot Kalmar FF, men fortfarande är frågan vem som ska göra målen framåt. Med Tino Kadewere skadad i omkring två månader blir frågan ännu svårare att besvara, och sportchef Bosse Andersson tittar efter förstärkning till anfallspositionen.

BK Häcken har en stark trupp men får sägas ha presterat under förväntningarna. Laget återfinns först på en 9:e plats, och förlorade i senaste omgången mot IFK Norrköping med 2-1 efter ett sent insläppt mål.

Innan man möter Djurgården ska Häcken spela kvalmatch till Europa League under torsdagskvällen, då man ställs emot FK Liepaja på hemmaplan. Bortamötet vann man enkelt med 3-0.

Speltips

Djurgården gör få mål framåt och släpper in få mål bakåt. Man har Allsvenskans kanske bästa uppsättning mittbackar men är utan tvekan ett av de lag som har det tunnast på anfallsfronten.

Det har dessutom blivit väldigt få mål i de senaste matcherna mellan Djurgården och Häcken. På de fyra senaste matcherna lagen emellan har totalt fyra mål gjorts.

Vi tippar under 2,5 mål i den här matchen, och spelar detta till oddset 1.90 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.90, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar