Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 apr, 2017

Dagens bästa spel på odds – Fyrling från Allsvenskan

Denna gång kommer vi att ge dig som läsare ett speltips från Allsvenskan. Detta speltips är inte bara på en match, utan i vår spelkupong så har vi lagt till samtliga av kvällens matcher från Allsvenskan.

Detta skapar tillsammans en fyrling med riktigt bra odds. En fyrling som vi i sin tur anser är dagens bästa spel på odds.

Dagens speltips kommer innehålla alla matcher som spelas den 26 april, klockan 19:00. Du ser hela programmet, och matcherna som vi lagt till i vår fyrling här nedanför.

  • IFK Göteborg – Hammarby IF
  • AFC Eskilstuna – Östersunds FK
  • GIF Sundsvall – Elfsborg IF
  • Örebro SK – BK Häcken

ifk göteborg - hammarby

Bästa speltipset för dagen

I vår fyrling så har vi valt att blanda det mest sannolika resultat med de resultat som ger oss bra odds. Vi har med andra ord valt att försöka hitta en balans mellan höga odds och säkra matcher i vår fyrling. Vi har i sin tur valt att lägga oddsen inne hos bet365 som erbjuder några av nätets bästa odds på Allsvenskan.

Det kan vara bra för dig att rygga oss i flera av dessa matcher. Kanske håller du inte riktigt med vårt speltips fullt ut, då kan du göra dina egna justeringar för att anpassa fyrlingen på det sätt som du själv vill.

Vi har hur som helst höga förhoppningar på vår fyrling, som vi anser vara dagens bästa tips på Allsvenskan. Vi kommer åtminstone slänga in vår tipskupong på det viset som vi har radat upp för dig här nedanför.

  • IFK Göteborg – Hammarby IF = Oavgjort eller vinst Hammarby (2.20)
  • AFC Eskilstuna – Östersunds FK = Oavgjort eller vinst AFC Eskilstuna (2.20)
  • GIF Sundsvall – Elfsborg IF = Vinst Elfsborg (1.90)
  • Örebro SK – BK Häcken = Vinst Örebro SK (3.20)

Totalt odds: 29,42
Insats: 200 kr ger en möjlig vinst på 5885 kr

Att spela på en sådan riskabel fyrling är det många som gärna vill. Speciellt de spelare som vill lägga ett speltips som kan betala ut en större vinst. Är man mer av en ”säker” spelare så rekommenderas du istället att ta med ett mindre antal, samt säkrare matcher i din tipskupong än vad vi gjort.

Vårt speltips kommer inte bara att kunna betala ut mycket pengar, utan det kommer även höja spänningen när vi även kollar de matcher som spelas. Att spela på de bästa oddsen samtidigt som du kan streama Allsvenskan är helt perfekt för att få den bästa upplevelsen!

Observera gärna att vi har tips på hur du kan se IFK Göteborg – Hammarby live stream. Det är enligt oss den bästa matchen i kvällens spelprogram.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar