Hammarby - Malmö FF
NYHETER

Hitta er live stream till Hammarby IF - Malmö FF i Allsvenskan.

Streama Hammarby – Malmö

Det finns ett antal steg att följa för att streama Hammarby – Malmö direktsänt på internet. Det vi först bör vara varse om är vilken tjänst som äger rättigheterna att visa matchen, då det är dit vi måste ta oss för att titta på matchen.

C More är sidan som sänder Allsvenskan, och det är således där du kan hitta din Hammarby – Malmö live stream. Navigera dig in på cmore.se, och skapa därefter ett konto och välj abonnemanget C More All Sport för 349 kr/månad (ett års bindningstid) eller för 449 kr/månad (utan bindningstid). Du kan även välja att köpa en matchbiljett, för att låsa upp sändningen till just Hammarby – Malmö, för 249 kronor i engångskostnad.

Det går att streama Hammarby – Malmö från valfri plattform. Titta på matchen från dator, mobil eller surfplatta – du väljer.

Sändningen drar igång redan 14:30, med en halvtimmes långt uppsnack för att ge tittarna den bästa möjliga upplevelsen kring matchen. I studion har vi de gamla rävarna Lasse Granqvist, Alexander Axén och Olof Lundh. Själva matchen kommenteras av två andra veteraner, nämligen Åke Unger och Anders Andersson.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa konto och köp C More All Sport-abonnemanget
  • 3. Titta på Hammarby IF - Malmö FF via live stream (avspark 15:00 söndag 17 oktober)

Titta på Hammarby – Malmö på TV

För att kunna titta på Hammarby – Malmö direkt på TV är det bra att ha kanalen C More Fotboll, då det är där matchen visas direktsänt. Ta en titt i din kanallista och se om den finns där. Om inte, har vi ett tips till dig.

Det går att se matchen på TV så länge du kopplar sändningen av din liveström från dator eller mobil eller surfplatta eller vad du nu tittar med till TV-skärmen med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:30

Ovan finner ni mål och höjpunkter från motsvarande möte förra året.

Inför matchen

Både Hammarby och Malmö är i allra högsta grad inblandade i guldstriden. Fördel Malmö givetvis, med tanke på att man leder serien. Malmö har dock ett något tuffare återstående spelschema, då man först har Hammarby på Tele2 Arena (där ”Bajen har 12-2-0 i år) och därefter AIK på Stadion.

Vinner Hammarby den här matchen måste även Djurgården tappa tre poäng på vägen för att guldet ska kunna landa i Södermalm. Sedan gäller det även att målskillnaden slutar i Hammarbys favör, vilket känns lätt hänt.

Intressant är även Hammarbys jakt på målrekordet i Allsvenskan, vilket visserligen är sekundärt i guldstriden men ändå intressant. Kalmar FF har rekordet, från år 2008 då man gjorde 70 mål på vägen till SM-guldet. Här kan ni läsa ett speltips till Hammarby - Malmö. Här finner ni ännu fler speltips från Allsvenskan.

Nedan kan ni se hur tabelltoppen ser ut för tillfället.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Malmö FF 27 17 8 2 49 14 +35 59
2 Djurgårdens IF 27 18 5 4 47 17 +30 59
3 Hammarby IF 27 17 5 5 67 36 +31 56
4 AIK 27 17 5 5 40 20 +20 56

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se