Djurgården - Örebro live stream
NYHETER

Hitta din live stream till Djurgårdens IF - Örebro SK.

Streama Djurgården – Örebro live

Vi tänker ta dig igenom hur du bär dig åt för att streama Djurgården – Örebro live, steg för steg så att du kan titta på matchen online.

Allra först måste du veta vilken sida det är som sänder matchen på nätet, och där kan vi ge dig svar direkt genom att säga att det är C More. På cmore.se kan du skapa ett konto och välja C More All Sport, vilket är det abonnemang du behöver för att se matchen. Det kostar 349 kronor per månad.

Om du laddar ned C More-appen till din mobil eller surfplatta kan du titta på matchen från din bärbara enhet. Annars går datorn i form av webbläsaren lika bra. Något annat spännande du kan se på C More är Malmö - AIK live stream.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa konto och köp abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Djurgårdens IF - Örebro SK via live stream (avspark 19:00 måndag 28 oktober)

Titta på Djurgården – Örebro på TV

Det går naturligtvis även att se Djurgården – Örebro via vanlig, traditionell TV-sändning. Kanalen som visar matchen i Sverige är C More Fotboll, och där kan du således se matchen.

Kommentatorerna till matchen är folkfavoriten Lasse Granqvist och den gamle räven Hasse Backe.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

Djurgården har onekligen goda förutsättningar inför de två avslutande omgångarna vad gäller att ta det där SM-guldet. Tar DIF minst fyra poäng är det klart – då kan man lyfta Lennart Johanssons pokal för första gången sedan 2005.

Men Örebro är inget dåligt lag, och räkna med att de kommer att göra vad de kan för att ställa in Djurgårdens guldfest.

För Örebro finns här annars inte mycket att spela för. Laget har säkrat allsvenskt avancemang sedan några omgångar tillbaka, och placerar sig återigen på en bekväm mittenplacering.

Djurgården har sex spelare som riskerar avstängning inför guldmatchen (?) mot IFK Norrköping. Dessa är Jonathan Ring, Marcus Danielson, Astrit Ajdarevic, Fredrik Ulvestad, Curtis Edwards och Jesper Karlström. Kan det skapa ett försiktigt och avvaktande Djurgården ikväll?

Läs mer inför matchen i vårt inlägg med speltips till Allsvenskan.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Hammarby IF 29 19 5 5 71 37 +34 62
2 Djurgårdens IF 28 19 5 4 48 17 +31 62
3 Malmö FF 28 17 8 3 49 16 +33 59
4 AIK 28 18 5 5 45 21 +24 59

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se