Streama Kalmar - Brage
NYHETER

Hitta din live stream till Kalmar FF - IK Brage, eller se hur du gör för att titta på matchen på TV. 

Streama Kalmar – Brage

För att streama Kalmar – Brage behöver du ett konto på CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att sända såväl allsvensk som Superettan-fotboll år 2019. Skapa ditt konto, välj kontot C More Mycket Sport för 199 kronor/månad (utan bindningstid) och titta på matchen online.

När det är gjort har du tillgång till din Kalmar – Brage live stream.

Det är möjligt att titta på matchen från vilken plattform du vill. Sändningen går att koppla upp från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport
  • 3. Titta på Kalmar FF - IK Brage.

Titta på Kalmar – Brage på TV

Matchen sänds på TV4. Där kan du se sammandrabbningen direkt. Saknar du kanalen går det att koppla din live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Daniel Kristiansson är huvudkommentator till matchen, och som sidekick har han tidigare landslagsspelaren Anders Andersson.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: 14:30
  • Avspark: 15:00

Det spelas mer intressant fotboll under söndagen. Här kan du läsa om hur du gör för att streama 

Inför matchen

Kalmar FF har haft en tuff säsong, men vann första matchen av dubbelmötet med 2-0, i Borlänge. Det ser med andra ord ljust ut för KFF att säkra kontraktet till sist.

IK Brage har gjort en supersäsong i Superettan. Det var väldigt få som trodde att laget skulle tillhöra toppen av tabellen, men här står man med åtminstone en tå i Allsvenskan. Och större mirakel har skett än att Kalmar förlorat med två mål på hemmaplan.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se