IFK Göteborg - Falkenbergs FF
NYHETER

Se hur du kan kolla på IFK Göteborg - Falkenberg via live stream.

Streama IFK Göteborg – Falkenbergs FF

För att streama IFK Göteborg – Falkenbergs FF live behöver du ett konto på CMore, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan i Sverige. Skaffa ditt konto och se matchen live på nätet.

På CMore kan du se fotboll med hög bild- och ljudkvalitet, och dessutom från vilken plattform du vill. Det går nämligen att se din IFK Göteborg – Falkenberg live stream från dator, mobil eller surfplatta.

Kommentatorerna på CMore håller hög klass och bland namnen som sticker ut finns Lasse Granqvist, Hasse Backe och Anders Andersson. Dessutom sitter Olof Lundh, Alexander Axén med flera i studion och bidrar med sina expertanalyser.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på IFK Göteborg – Falkenbergs FF via live stream (avspark 19:00 måndag 12 augusti)

Titta på IFK Göteborg – Falkenberg på TV

Den TV-kanal som visar Göteborg – Falkenberg är Sportkanalen, och där kan du alltså se Blåvitt slåss mot nykomlingarna FFF. Ratta in kanalen, om du har den i ditt utbud, och njut av hyfsad allsvensk fotboll i direktsändning.

Om du inte innehar Sportkanalen går det ändå bra att se matchen på TV såvida du kopplar din Göteborg – Falkenberg live stream från den plattform du har igång livesändningen på till din TV. För att göra det måste du ha en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

Ni kan läsa allt inför matchen i vår stora artikel med speltips till matcher i Allsvenskan. Men vi ska ge er ett kort sammandrag även här.

IFK Göteborg kommer till matchen med två nyförvärv – och det är inte vilka namn som helst. Kvalitetsyttermittfältarna Hosam Aiesh och Tobias Sana är båda uttagna i truppen till kvällens match, men de lär inte gå in från start.

Några som däremot kommer att finnas i startelvan är två ungdomsspelare, som gör sina första starter i Allsvenskan någonsin. Vilka dessa två är vet vi inte, för Poya Asbaghi har inte sagt vilka ynglingar han kommer satsa på. Men att det blir minst en försvarare är högst troligt, med tanke på att Göteborg har tre av fyra spelare från ordinarie backlinjen avstängda.

Falkenberg kommer till matchen utan några som helst avstängda spelare.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se