Hammarby - IFK Göteborg.
NYHETER

Hitta din live stream till Hammarby - IFK Göteborg.

Streama Hammarby – IFK Göteborg live

Den tjänst som behövs för att streama Hammarby – IFK Göteborg är C More, då de visar matchen direktsänt på nätet. För att kunna ta del av C Mores fotbollssöndag och se alla matcher från Allsvenskan måste du skapa ett konto och välja abonnemanget C More All Sport.

Det kostar 449 kr/månaden utan bindningstid, eller 349 kr/månaden med ett års bindningstid. Du kan dela konto med en vän och på så sätt endast betala hälften, eftersom det går att titta på två strömmar samtidigt.

Det är möjligt att titta på din Hammarby – IFK Göteborg live stream från vilken enhet du vill.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Hammarby - IFK Göteborg via live stream

Titta på Hammarby – IFK Göteborg på TV

TV-kanalen som sänder Hammarby – IFK Göteborg är C More Live. Där kan du titta på toppmatchen direktsänt.

Kommentatorerna till matchen är uppskattade Daniel Kristiansson och duktige Jon Persson.

Om du råkar sakna C More Live men ändå vill titta på Hammarby – Göteborg på TV, då ska du veta att du kan koppla din livesändning från mobil, dator eller surfplatta till TV med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • TV-kanal: C More Live
  • Sändningsstart: 14:50

Inför matchen

Hammarby har spelat tio hemmamatcher denna säsong, vunnit åtta och inte förlorat en enda. De är således favoriter när ”Blåvitt” kommer på besök. I vårt långa inlägg kan du läsa mer om matchen och generella speltips till Allsvenskan.

IFK Göteborg har gjort en lika stark säsong som Hammarby, och förstärktes under sommaren med klasspelarna Tobias Sana och Hosam Aiesh.

Båda lagen har sex poäng upp till tabellettan Djurgården, och tre poäng upp till Malmö FF på tredje plats.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se