Djurgården - Kalmar speltips
NYHETER

Streama Djurgården - Kalmar i Allsvenskan.

Streama Djurgården – Kalmar

Den tjänst du behöver för att se matchen live är CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport för 199 kr/månaden, så kan du se matchen.

När du tittar på CMore får du se matchen med hög bildkvalitet och riktigt bra ljud. Du får dessutom lyssna på deras skickliga kommentatorer.

Det går att se matchen från valfri plattform. Streama Djurgården – Kalmar via mobil, dator eller surfplatta.

Titta på Djurgården – Kalmar på TV

På TV är det Sportkanalen som gäller, då det är den TV-kanal som sänder Djurgården – Kalmar. Saknar du kanalen? Du kan också titta på din liveström på TV, med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

Har du något av dessa verktyg kan du koppla din Djurgården – Kalmar live stream till din TV.

Inför matchen

Det har varit ett nästan en månads långt uppehåll i Allsvenskan, men nu är serien igång igen. Djurgården ska försöka följa upp den starka våren medan Kalmar ska försöka göra bättre ifrån sig.

Här kan du hitta speltips till Allsvenskan.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se