NYHETER

Det står nu klart att Kennedy Bakircioglü är en Hammarbyspelare även 2018.

Det har varit oklart fram tills igår, men nu är det bekräftat att Hammarbys trotjänare Kennedy Bakircioglü spelar vidare även nästa säsong.
    – Jag är jätteglad och stolt över att få representera Hammarby ett år till, säger Kennedy.


Kennedys kontrakt har varit utgående och det har länge varit ovisst kring om detta är hans sista säsong. Hammarbyfansen har velat ha besked, så att man vet om man behöver förbereda någon avtackning, och Kennedy själv har även han väntat på svar.

Nu har svaret kommit – Kennedy Bakircioglü spelar i Hammarby även 2018. Kontraktet är skrivet på ett år, och det blir hans sista på planen. Därefter väntas han få någon annan roll inom klubben, möjligtvis som hjälptränare eller ungdomstränare.

– Jag har fått så mycket kärlek av fansen att det känns bra att avsluta på rätt sätt. Nu vet alla att det blir mitt sista år 2018 och jag kommer njuta av varje sekund och göra allt för att hjälpa laget att bli ännu bättre. Jag brinner fortfarande enormt och känner att jag kan vara till stor nytta för Hammarby på flera plan.

kennedy förlänger med bajen

Sportchefen Jesper Jansson är även han glad över det påskrivna kontraktet:
    – Det känns jättebra att ha förlängt med Kennedy. Jag kom in här och det var mycket prat om att detta är Kennedys sista år, och om hur man ska fira av honom och allting. Men sen sitter man och ser, att han levererar ju fortfarande gubben, och har vid många tillfällen spelat en viktig och en avgörande roll. Så det känns riktigt bra.

Nästa år blir Kennedy Bakircioglüs tionde i Hammarby, klubben han representerat i tre år i början av 2000-talet, och sedan i sex år efter hemkomsten 2012. Under pågående säsong har Kennedy startat 11 matcher och hoppat in i 7, och på dessa framträdanden gjort 1 mål och 3 assist.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se