Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jul, 2018

Video: Didier Deschamps halvtidssnack i VM-finalen!

Frankrike vann VM 2018. Se förbundskapten Didier Deschamps halvtidssnack, med engelsk text, i finalen mot Kroatien.

Efter att ha avancerat vidare från en grupp med Australien, Peru och Danmark ställdes Frankrike mot Argentina i åttondelen. Där fick vi se en av VM:s bästa matcher, vilken fransmännen gick segrande ur med 4-3.

I kvartsfinalen kunde Frankrike slå ut ett uddlöst Uruguay, och i semifinalen slog man Belgien tack vare ett mål på hörna. I finalen väntade sedan Kroatien, som tagit sig dit efter att ha vunnit två matcher på straffar och en under förlängningen.

Titta på Didier Deschamps halvtidssnack

I halvtid av VM-finalen ledde Frankrike med 2-1, och matchen vanns till slut med 4-2. Här kan ni se Deschamps halvtidssnack i matchen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar