NYHETER

Läs vår införrapport till Argentina - Island med troliga startelvor, och om hur du gör för att streama matchen.

Argentina – Island stream

Den kanal som sänder Argentina – Island är SVT1. Om du inte har tillgång till kanalen kan du titta på matchen på annat vis.

Via CMore kan du streama Argentina - Island, då de sitter på rättigheter till att visa VM. Med ett konto på CMore kan du därför se massor av VM-matcher, bland annat Sverige - Sydkorea live.

CMore visar matchen med hög bildkvalitet – HD – och du kan dessutom visa matchen i din dator, TV eller läsplatta/iPad.

  • Match: Argentina - Island, Grupp C i VM 2018
  • Datum & tid: Lördag den 16 juni, 15:00
  • Arena: Spartak-stadion, Moskva
  • Stream: CMore

Streama fotbolls-VM

Trolig laguppställning, Argentina

Armani
Salvio – Otamendi – Rojo – Tagliafico
Mascherano – Biglia
Di María – Banega – Messi
Agüero

Skador: Ever Banega (tveksam)

Trolig laguppställning, Island

Halldórsson
Saevarsson – Árnason – Sigurdsson – Magnusson
Gudmundsson – Sigurdsson – Gunnarsson – Bjarnason
Bödvarsson – Finnbogasson

Skador: -

Argentina kommer in i VM 2018 som en av de stora favoriterna till titeln. I VM 2014 blev det en silvermedalj, efter att Mario Götze skjutit hem VM-pokalen till Tyskland i förlängningen.

Lionel Messi har aldrig vunnit någon titel med Argentina på seniornivå. Däremot har det blivit tre finalförluster i Copa América, varav Messi missade straff i en. Lyckas Messi ta sitt Argentina till ett VM-guld finns det inte längre några argument mot att han är världens genom tiderna bästa spelare.

Island gjorde stor succé i EM för två år sedan, med Lars Lagerbäck vid rodret. Idag är han som var Lagerbäcks assisterande, Heimir Hallgrímsson, fullt ansvarig över laget. Och han har definitivt tagit vid där Lagerbäck slutade, när han nu fört Island till landets första fotbolls-VM genom tiderna. Återstår att se vad de kan uträtta i Ryssland.

Speltips

Argentina är stora favoriter här, och ska vinna oavsett vad. Vi tror att Argentina kommer att leda matchen i halvtid, och därefter vinna i full tid. Detta spelar vi till oddset 1.90 på Comeon, där du dessutom får en riktigt bra insättningsbonus.

Om du sätter in 500 kr får du 1500 kr att spela för, och du får dessutom den officiella VM-bollen. Ett riktigt kanonerbjudande, alltså!

  • Tips: Argentina leder i halvtid och vinner i full tid
  • Odds: 1.90, Comeon

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se