Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2017

Streama Mjällby – Örgryte IS: Kval till Superettan

De allra flesta lagen inom den svenska fotbollen har gått på semester. Två lag som inte riktigt kan slappna av ännu är Mjällby och Örgryte IS (ÖIS). För dessa två lag så väntar två mycket viktiga matcher kvar av säsongen.

De spelar nämligen ett kval till Superettan 2018. Det lag som vinner den interna matchserien mellan Mjällby AIF och Örgryte IS kommer nämligen finnas med bland de lagen som spelar i Superettan nästa år.

Vi kommer här hjälpa dig med att streama Mjällby – Örgryte, samt ge dig mer information om de två matcher som väntar för lagen.

  • Första matchen: 8 nov, kl 19:00 (2-1 till Mjällby AIF)
  • Returmöte: 11 nov, kl. 13:00

Streama ÖIS – Mjällby

Det allra bästa knepet du kan använda dig av för att följa dessa två kommande matcherna från kvalet till Superettan är via live stream.

Det finns självklart möjlighet för dig att streama Örgryte – Mjällby under dessa kvalmatcher. Det gäller bara att du känner till hur du kan göra det på bästa vis.

Vi känner sedan länge till att det är möjligt att nå en Mjällby – Örgryte IS stream inne hos Cmore. Där kommer de att sända live från båda de matcher som väntar för Mjällby och ÖIS i Superettan-kvalet.

Vi tror att det kommer vara ett helt okej tryck på att kunna se Mjällby – ÖIS live stream under dessa matcher. Det är helt klart två otroligt viktiga kamper som kommer att avgöra framtiden för båda lagen, oavsett resultat.

Se till att du har koll på hur du streamar kvalet till Superettan du också. Gå genom vårt punkter som vi radat upp här nedanför.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang
  • Kolla på Örgryte – Mjällby live stream

Det är även möjligt att sedan streama matcher i Superettan 2018 inne hos Cmore till nästa år!

maif vs öis

Kval till Superettan

Mjällby AIF kommer från en säsong i Division 1. En serie som de hamnade i efter att förra året gått ner från Superettan. De har nu mersmak om att ta sig upp till finrummen inom svensk fotboll, och kommer kriga hårt för att återigen bli ett lag i Superettan 2018.

Örgryte IS kommer istället från en säsong i Superettan. En säsong som får se som ett mindre misslyckade för Göteborgs-laget. Självklart hade man ambitioner att åtminstone klara sig från kvalplatserna. Nu är det som det är, och nu gäller det att inte falla längre ner än vad man redan har gjort.

Vi på Sportal tycker om dessa kvalmatcher där ett lag kommer gå upp, och ett lag kommer trilla ur. Det är sällan man ser matcher som har en såpass direkt avgörande betydelse som just kvalmatcher till Superettan och Allsvenskan.

Odds & speltips

Självklart är det möjligt för dig att spela på matcherna som kommer avgöra kvalet till Superettan mellan Mjällby – Örgryte.

När det kommer till odds för dessa matcher så är det främst bet365 som vi rekommenderar dig till. Denna bettingsida har riktigt bra koll på odds inom svensk fotboll, och levererar ständigt bra vinstchanser för dig.

Om vi kollar till de aktuella odds som finns att spela på inför matcherna så ser vi att det ser mycket jämnt ut.

Följande odds gäller till den första kvalmatchen lagen emellan fr.o.m. den 8 november, kl 10:00.

  • Mjällby AIF vinner = 2.55
  • Oavgjort = 3.40
  • Örgryte IS vinner = 2.62

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar