Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 aug, 2017

GAIS – Degerfors IF: Sänd live från Superettan

Helgen är slut, och det är återigen måndag. Denna måndagen kommer att innehålla en del härliga matcher från Superettan. Här kommer vi tipsa dig om vart du kan streama två publikstarka lag.

Det är matchen mellan GAIS och Degerfors IF som vi syftar på. En kamp i Superettan där Degerfors IF behöver poäng för att haka på kriget om kvalplatsen. Samtidigt behöver GAIS desperat poäng för att undvika de otäcka bottenplaceringarna.

Bordet är dukat för en härligt match, och vi räknar med att det är två hungriga lag på planen. Missa inte matchen, utan använd dig av Superettan live streams nu.

  • Avspark: Den 28 augusti, kl. 19:00
  • Arena: Gamla Ullevi
  • Matchen sänds hos: Cmore

Streama GAIS – Degerfors

Så hur ska du gå tillväga för att kunna streama matchen mellan GAIS och Degerfors IF? Jo, det är enkelt. Ute på nätet finns det en klockren streamingtjänst med fotboll från Superettan. Det är där som du bör bli medlem för att kunna streama matcher direkt.

Streamsidan som vi syftar på är Cmore. De har under en längre period sänt live från både Superettan och Allsvenskan. Det är med andra ord hos Cmore som du kan se det bästa från svensk fotboll online.

Ett konto hos Cmore är att skapa, men för att kunna starta din GAIS – Degerfors IF stream så behöver du premium.

Att streama fotboll med premiumkonto hos Cmore innebär att du får tillgång till alla matcher från Allsvenskan och Superettan. Dessutom kommer det även finnas andra sport streams. Till exempel kan du streama SHL hockey med samma konto som du använder för att titta på Superettan med.

Det finns även ett erbjudande ute på nätet som du kan använda för att streama GAIS – Degerfors i Superettan. Detta erbjudande passar sig extra bra för dig som gillar att se fotboll som du även tippar på. Alla nya medlemmar som spelar på odds inne hos Redbet kan nämligen hämta ut ett grymt paket.

Registrera ditt konto hos Redbet, sätt in 200 kronor att spela på odds med. Därefter så kommer du att belönas med ett premiumkonto hos Cmore. Det kommer låta dig streama fotboll i två veckor.

Därefter så väljer du om du vill fortsätta, eller om du vill säga upp ditt konto. Läs gärna mer inne hos Redbet om detta erbjudande om det skulle finnas fler frågor kring erbjudandet.

tabellen i superettan 2017

Superttan – Öppen historia just nu

Att följa årets upplaga av Superettan är en spännande. Det finns redan två lag som är så gott som klara för Allsvenskan 2018. Däremot så är kampen om den sista kvalplaceringen (tredje platsen) fortfarande väldigt öppen.

Med ungefär 12 matcher kvar för alla lag så är det 10 lag som har vi skulle anse fortfarande ha chansen att rycka åt sig den sista kvalplatsen.

Samtidigt som det satsats mycket på att ta sig uppåt i tabellen, så finns det mycket att förlora. Bottenstriden är nämligen minst lika öppen som kvalplatsen. I bottenstriden så är just nu också ungefär 10 lag.

Det innebär att de lag som just nu ligger i mitten av tabellen från Superettan har en mycket spännande avslutning där de både kan gå upp till Allsvenskan, samtidigt som de kan ramla ner till Division 1.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar