Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 dec, 2020

Streama Sverige – Österrike: Live stream från JVM

Streama Sverige – Österrike: Live stream från JVM

Sverige kommer att fortsätta i JVM genom en match mot Österrike. Vi tipsar om sidor där du kommer kunna streama Sverige – Österrike live från turneringen. Du kan hitta live streams från JVM 2021 på flera olika sidor.

Ta gärna hjälp av våra tips för att direkt kunna sända matchen på din mobil, dator eller TV. Vi vet att många i Sverige kommer vilja kunna följa juniorkronorna under hela mästerskapet i ishockey.

Under turneringen kommer det finnas gratis live streams från JVM. Läs gärna vidare om hur du kan streama matcherna!

Vill du titta på JVM 2020 – 2021? Gör det på Betsson!

Streama Sverige – Österrike i JVM på Betsson!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Vad: Sverige – Österrike i JVM 2021
 • När: Måndag, 28 dec, kl. 00:00
 • Live stream: Betsson
 • TV: Kanal 6

Sverige – Österrike live stream

En sida som kommer att erbjuda gratis streams från JVM är Betsson. Där kommer alla medlemmar som spelar på odds även kunna sända JVM streams gratis. Detta är ett alternativ mot både SVT och Viaplay som delar på mästerskapet.

Just macthen som spelas mellan Österrike – Sverige kommer du kunna streama hos Betsson eller Viaplay. Sändningen hos Viaplay kräver att du har ett abonnemang. För att istället kunna se matcherna gratis så rekommenderar vi därför Betsson. Där kan du även samla bådde dina live streams och alla dina spel om du tänkt att betta på JVM odds.

Här samlar vi stegen som du bör gå igenom för att se Sverige – Österrike live stream.

 • Klicka dig vidare till Betsson
 • Skapa konto
 • Spela på odds inför matchen
 • Streama Sverige – Österrike gratis

Alla som har ett abonnemang hos Viaplay kommer även att kunna se Sverige – Österrike. Det är inte gratis – men en något bättre sändning med försnack och djupare analyser från kommentatorer och experter.

Vi har även samlat stegen för dig som vill se matchen med hjälp av Viaplay.

 • Gå till Viaplay
 • Köpa sportabonnmang för 399 kr
 • Se JVM streams

TV-kanal som sänder matchen

Det finns bara en TV-kanal som kommer att sända Sverige – Österrike på TV. Det är kanal 6 som kommer ha sändningen möjlig att se. Om du inte har kanalen tillgänglig på din TV så rekommenderas du att kontakta din operatör för mer hjälp.

 • TV-kanal: TV6
 • Sändningsstart: 23:00

Inför matchen

Sverige kommer med en 7-1 seger mot Tjeckien. Ett klart styrkebesked för juniorkronorna som knappast kunnat starta JVM på ett bättre vis. Österrike har på förhand utsetts till den stora slagpåsen under gruppspelet. Därför är alla förväntningar på att Sverige återigen ska ta med sig en tre-poängare från den andra gruppspelsmatchen.

Det kommer bli kul att se om Sverige kommer ändra runt i kedjorna för att testa lite nya formationer mot de svagare lagen. En seger är det som gäller. Allt annat skulle vara förknippat med ett mindre fiasko.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar