David Wollner photo
David Wollner

- 19 okt, 2023

Streama Djurgården – Hammarby (22/10): Live stream & TV

Nytt derby i Stockholm väntar mellan Djurgårdens IF – Hammarby IF den 22/10. Matchen kommer du självklart kunna se via live stream på nätet.

Här visar vi dig hur du kan streama Djurgården – Hammarby online. Det gör att du kan följa derbyt direkt från din mobil, TV eller dator.

Streama fotboll hos Unibet!

Se svensk fotboll. La Liga & Serie A

Vad: Djurgården – Hammarby
Avspark: Den 22/10, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Live stream: TV4Play & DiscoveryPlus
TV:
Speltips: Djurgården vinner (2.10 hos NordicBet)

Spela hos NordicBet och få direkt 500 kr i oddsbonus. Här kan du även njuta av att spela betting med Swish – vilket gör dina insättningar och uttag mycket enklare. Hos NordicBet så kan du även se till att streama sport från många olika sporter och ligor!

Djurgården – Hammrby stream

Den sida som har alla rättigheter för att visa Djurgården – Hammarby via live stream är DiscoveryPlay. De har med ett samarbete med TV4Play sett till att båda dessa streamingsidor kan sända Djurgården – Hammarby på nätet.

Faktum är att du kan välja dessa sidor för att sedan streama matcher från Allsvenskan under hela säsongen. Som om det inte vore nog med alla Allsvenskan streams – så är sändningarna av hög klass. Det finns alltid en expertstudio och svenska kommentatorer när det spelas större matcher i Allsvenskan. Matchen mellan Djurgården och Hammarby är ett bra exempel på en sådan match.

För att streama Djurgården – Hammarby online så behöver du först skapa ett konto hos DiscoveryPlay eller TV4Play. Det är enkelt och helt gratis att registrera ett konto. Det är dock inte möjligt att se Djurgården – Hammarby live stream gratis. För att få tillgång till matchen så behöver du välja ett paket som låser upp Allsvenskan streams.

Du kan hitta all nödvändig information om abonnemang och priser väl inne hos den streamingsida som väljer. Det är inte speciellt stora skillnader på priser oavsett om du väljer att streama Djurgården – Hammarby live med TV4Play eller DiscoveryPlus.

För att snabbt och enkelt komma igång med din Djurgården – Hammarby live stream så har vi alla steg du bör passera här nedanför.

  • Välj mellan DiscoveryPlus och TV4Play
  • Skapa ett gratis konto
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla fotboll streams
  • Starta din Djurgården – Hammarby stream

Sänd matchen på TV?

Det finns dessvärre ingen kanal som kommer att sända Djurgården – Hammarby på TV. Det innebär att du är ganska beroende av en streamingsida på nätet om du vill se Allsvenskan.

Det går självklart att visa innehåll från din dator eller mobil på din TV. Några tips för att se matchen på TV är att skaffa en ChromeCast, HDMI-sladd eller AppleTV. På så vis kan du välja att se dina Allsvenskan live streams på din TV.

  • Kanal: Ingen

Inför matchen

Matchen som spelas den 22/10 är väldigt viktig för främst Djurgårdens IF. De tampas med BK Häcken om en Europaplats tills nästa år. Hammarby ligger strax under Djurgåden – men har ett för stort avstånd till Europaplatsen för att på allvar vara med i kampen.

Det är knappast en betydelselös match vi har att vänta. Vi är säkra på att Hammarbys IF är väldigt taggade att förstöra Europa-drömmen för sina stora konkurrenter från centrala Stockholm.

Det blir även en kamp om Tele2Arena. Som bekant – så har båda klubbarna denna arena som ett hem. Det gör oftast att pulsen på matchen går upp. Det finns helt klart mycket att spela för!

Mer nyheter & tips

Här kan du läsa om dagens speltips eller andra nyheter inom fotbollen.

burnley man c tips stream
CL
Speltips & odds i matchen mellan Manchester City mot RB Leipzig. Matchstart tisdag klockan 21:00. Läs allting inför matchen hos oss.
27 november, 2023
England
Premier League-spel: Fulham mot Wolves! Läs allting inför matchen hos oss, med speltips, odds & information om live streaming online.
26 november, 2023
England
Speltips & odds i matchen mellan Tottenham och Aston Villa. Läs vår analys inför matchen, och streama Premier League online.
25 november, 2023
everton man u speltips stream
England
Everton och Manchester United möts under söndagen. Här finner ni allt inför Premier League-matchen!
25 november, 2023
juventus inter speltips stream
Italien
Juventus och Inter möts i Derby d'Italia! Här går vi igenom förutsättningarna inför matchen, och ger er vårt speltips.
25 november, 2023
stryktipset 25 november
England
Speltips & odds Brentford mot Arsenal. Läs allting inför Londonderbyt hos oss. Vi har tagit fram speltips, odds & live streaming till matchen.
24 november, 2023

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

42 Artiklar