Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 okt, 2019

Streama Champions Hockey League live – Se CHL

Att streama ishockey online är populärt. Speciellt när det kommer till större turneringar eller mästerskap. Om du håller svenska lag i SHL nära hjärtat, så kommer du troligen att älska att streama CHL.

Champions Hockey League är den största turneringen som svenska SHL-lag ställer upp i. Det är även den enda gången under en säsong som svenska ishockeylag spelar mot utländska klubbar. Därför är det inte speciellt konstigt att det är väldigt populärt att se matcher från CHL.

Här kommer du att hitta all den information som du söker efter när det kommer till att streama CHL hockey online!

  • Turnering: Champions Hockey League
  • Startades: 2014
  • Flest titlar: Frölunda Indians (3 stycken)
  • Regerande mästare: Frölunda Indians
  • Visas hos: bet365 livestreaming (alla matcher)

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Se CHL via live streams

Vi kan med glädje meddela att de flesta matcher som spelas i CHL kommer att streamas på internet.

  • Alla matcher i CHL kommer sändas hos bet365

Knepet för att ta dig vidare och se SHL hockey live streams är bookmakers med livesändningar. På nätet finns t.ex. bet365 som är en sajt som kombinerat både odds och livestreaming på sin sportsida.

Alla medlemmar som har gjort en insättning på sitt spelkonto kommer att belönas med streams från CHL. Det är självklart inte den enda sport, eller turnering som du kan se med bookmakerns stora utbud av sändningar. Här kan du även se till att streama hockey från andra ligor, samt fotboll, handboll, basket och mycket mer.

Om du vill se live streamad sport på nätet, så rekommenderar vi dig helt klart ett konto hos bet365. Det är en garanti för att du varje dag ska bli uppdaterad med några av de hetaste evenemangen inom ishockey, eller sportens värld.

Mer hockey!

Är du ett stort fan av ishockey, och vill missa så lite intressanta matcher som möjligt, så är ett spelkonto ett krav. De visar inte bara hockey från CHL, utan ger dig fler sändningar.

Dessa sändningar visar dessvärre inte ishockey från NHL eller SHL som anses vara de två största hockeyligorna i Sverige. Däremot kan du glädja dig med matcher från DEL och KHL. Det ger dig massor av högklassig hockey att se online.

Skulle detta inte vara nog, utan du måste även få tillgång till SHL och NHL? Då kan vi endast rekommendera dig vidare till streamingtjänster av sport där du behöver betala pengar.

En steamingsajt som har valt att erbjuda sina medlemmar live streamad hockey mot betalning är CMore. Denna tjänst ser till att sända de allra flesta matcher från SHL, och täcker ständigt upp med heta sammandrabbningar i NHL.

Så spelas CHL

CHL är en turnering som är väldigt modern. Så pass sent som 2014 spelades den allra första turneringen mellan Europas bästa hockeyklubbar.

I turneringen ställer totalt 26 lag upp, från 6 olika ligor. Dessa lag hamnar först och främst i en grupp där de spelar ett klassiskt gruppspel. När matcherna från gruppspelet är avklarade så väntar finalspelet.

Detta finalspel spelas då mellan de klubbar som lyckats placera sig 1:a, eller 2:a i sin grupp. Sedan kommer det att spelas ytterligare matcher som skiljer lagen åt. Det lag som lyckas ta sig vidare från sin grupp, och sedan är obesegrade under sitt finalspel kommer att till slut stå som vinnare.

Tidigare år så har de svenska framgångarna i CHL inte väntat på sig. Sedan turneringen startades 2014, så har det främst varit svenska lag som tagit hem segern. Först Luleå, sedan Frölunda Indians två år följt av finska JYP och därefter Frölunda igen.

Vi uppdaterar alltid mer kring spelschema, gruppspel och speltips inför matcher när det är mer aktuellt.

Se på SVT?

Det är långt ifrån alla matcher som du kommer att kunna streama med hjälp av SVT, eller SVT Play. Vi har fått indikationer om att SVT kommer att åtminstone sända de viktiga matcher i finalspelen som spelas med svenska lag.

Det är däremot inte möjligt för dig att följa med i all direktsänd hockey från CHL med hjälp av SVT. Därför rekommenderar vi dig att istället ta hjälp av bet365 när du vill streama hockey på nätet. Det tycker vi är den bästa tjänsten för att kunna se så många matcher i CHL som möjligt.

Mer sport

Som vi nämnde tidigare så är det inte bara CHL (Champions Hockey League) som du kan streama hos bet365. De erbjuder dig nämligen ett riktigt stort, och bra utbud av massor live streams. Det innebär att du kan välja att följa med i sportens värld oavsett om ditt favoritlag spelar i CHL eller inte.

Vi tror helt klart att många svenskar skulle bli förvånade över hur enkelt, och hur många bra matcher som du kan streama inom sport online.

Här kan du nämligen se alla matcher från några av Europas bästa ligor inom ishockey, fotboll, tennis, basket, handboll och mycket mer.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1296 Artiklar