Vilka går segrande ut ur fajten?
NYHETER

Flera skadade - hur ska svenskarna formera sitt lag?

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen

Lustig - Granqvist - Helander - Augustinsson

Claesson - Larsson - Olsson - Forsberg

Quaison - Berg

Skador: Pontus Jansson, Victor Nilsson-Lindelöf (personliga skäl), Jakob Johansson, Albin Ekdal
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Rumänien

Ciprian Tătăruşanu

Benzar - Sapunaru - Moti - Tosca

Anton - Stanciu

Chipciu - Keseru - Maxim

Puscas

Skador: Vlad Chiriches, Eric Bicfalvi, George Tucudean (lämnat återbud), Gheorghe Grozav (lämnat återbud), Cristian Manea (lämnat återbud)
Avstängningar: -

Flera tongivande spelare borta

Nu är det dags för den första matchen för nationerna Sverige - Rumänien i EM-kvalet Grupp F. Sverige har fått flera återbud till matchen, Rumänien likaså. Båda lagen har skador på nyckelspelare som tyvärr får stå vid sidan av planen i denna match.

En efter en har Sveriges mittbacksalternativ blivit färre och färre och flera har fått lämna återbud. Granqvists radarpartner Nilsson-Lindelöf har lämnat landslagssamlingen på grund av personliga skäl och Jansson skadade knäet under en Championship-match med Leeds. Nu står hemmalaget Sverige med Helander som ersättare, som lyckligtvis inte är skadad trots känningar tidigare under veckan. Sverige kommer till denna match med en viss ovishet kring hur spelarna som kommit att ersätta de skadade kommer att agera. Tränare Janne Anderssons kollektiv har visat sig vinna matcher innan oavsett vilka som står på planen för Sveriges del och alla vet vad de ska göra. 

I den senaste matchen vann bortalaget för kvällen Rumänien med 0-1 borta mot Montenegro i Nations League i november förra året. Rumänerna har visat sig vara svåra att slå och få hål på defensivt. Laget har inte förlorat på hela 10 matcher och har gjort mål under de senaste 4 bortamatcherna. Skador på spelare såsom backklippan Vlad Chiriches kan dock betyda ett stort avbräck för laget som fått flera återbud på startspelare under denna veckan. Om Rumänien ska komma till Stockholm och skaka Sverige under lördagen återstår att se.

  • Match: Sverige - Rumänien, EM-kval Grupp F
  • Datum & tid: 23 mars, kl. 18:00.
  • Arena: Friends Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se