Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 aug, 2023

Zenith – IFK Göteborg (23/8): Stream, speltips & odds

zenith göteborg speltips stream

Vad: ÏK Zenith – IFK Göteborg, Svenska Cupen
Avspark: Den 23/8, kl. 19:00
Vart: Hovgårdsvallen
Stream: > C More
Speltips: Över 2,5 mål

IK Zenith tar emot IFK Göteborg i kvalet till Svenska Cupen. Här finner ni allt inför mötet, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

IFK Göteborg har äntligen börjat få lite vind i seglen, efter att ha vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Framför allt vann man ödesmatchen mot Degerfors senast, sedan man vänt underläge till vinst. Mitt i alla allsvenska, ångestladdade matcher så får man här spela en match i Svenska Cupen, då man ställs emot IK Zenith.

Zenith spelar i Division 2, och är också ett Göteborgslag. Vi tar er igenom förutsättningarna inför denna kvalmatch till Svenska Cupens gruppspel – läs vårt speltips och om hur det fungerar med live stream av matchen!

Över 2,5 mål (Bet365)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!
IFK Gothenburg vs IK Zenith Match Outcome
Match Starts 23/08 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • IK Zenith ligger näst sist i Division 2 Norra Götaland.
 • IFK Göteborg har precis avancerat från att vara nästjumbo i Allsvenskan till att lägga beslag på kvalplatsen.
 • Det lag som vinner den här matchen är vidare till Svenska Cupens gruppspel.
Cup

23rd August 2023 - 17:00

IFK Gothenburg

Match Ended
IK Zenith

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Streama Zenith – IFK Göteborg

Det är möjligt att live streama Zenith – IFK Göteborg, och för att titta på matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos C More och där köpa ett sportabonnemang. Det är nämligen C More som sitter på sändningsrättigheterna till alla matcher från Svenska Cupen.

När ni skaffat ert C More-konto är det bara att sätta i gång att titta på er IK Zenith – IFK Göteborg stream. Ni väljer själva om ni ska se matchen från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande går det dessutom bra att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Vi tror att ni som väljer att titta på en IK Zenith – IFK Göteborg live stream kommer att bli helnöjda med det beslutet. Bilden, ljudet och kommentatorerna till sändningen är av toppklass!

 1. Klicka dig vidare till C More
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Zenith – Göteborg

Zenith – Göteborg speltips

IFK Göteborg har onekligen haft en jobbig säsong, men på sistone har man äntligen börjat få lite vind i seglen. Nu har ”Blåvitt” vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och man har lämnat nedflyttningsplatsen för att överta kvalplatsen. Man kan knappast pusta ut ännu, men man har åtminstone fått en gnutta andrum.

Mitt i bottenstriden har IFK Göteborg en kvalmatch till Svenska Cupen att tänka på. Man ställs där emot IK Zenith, som också är en Göteborgsklubb och som huserar i Division 2. Man ligger näst sist i Division 2 Norra Götaland, och får passa sig så att man inte åker ur inför nästa säsong. Den här cupmatchen kan bli en skön match för båda lag, då de äntligen får en match där de slipper spela med kniven mot strupen.

IFK Göteborg saknar Sebastian Ohlsson till den här matchen. Mittfältaren klev av med en vadskada mot Djurgården häromveckan, och förväntas vara borta fram till i mitten av oktober.

Vi tror att det här blir en ganska så målrik match. Klasskillnaden är stor mellan lagen, och IFK Göteborg lär sätta dit en del kassar. Hamnar Zenith i underläge kommer de dessutom att behöva gå framåt, vilket öppnar upp för ännu fler mål. Här hade vi rekommenderat ett spel på ”över 2,5 mål”. Håll utkik på Bet365 efter odds under matchdagen.

 • Vårt speltips: Över 2,5 mål
 • Bettingsida: Bet365

Vi rekommenderar er att spela på matchen hos Bet365. Bettingsajten är världens största. Titta även in välkomstbonusar på odds till spelen.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar