Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 feb, 2024

West Ham – Arsenal 11/2: Stream, odds & speltips

Ett Londonderby väntar i Premier League när West Ham ställs mot Arsenal i den 24:e omgången. Matchen börjar på söndag klockan 15:00.

Det blir en synnerligen intressant sammandrabbning på London Stadium. West Ham genomgår för närvarande en tuff period och har inte lyckats vinna någon av sina sex senaste tävlingsmatcher. Bortalaget har å andra sidan radat upp tre segrar i följd. Vi kommer att gå igenom allt inför detta spännande Londonderby.

Vad: West Ham – Arsenal, Premier League
När: Den 11/2, kl. 15:00
Vart: London Stadium
Speltips: Dubbelchans 1X (2.70 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Dubbelchans X2

Odds = 2.70
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
West Ham United vs Arsenal Match Outcome
Match Starts 11/02 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hemmalaget saknar endast Antonio inför derbyt. Dock är Areola och Paqueta osäkra till spel.
 • Arsenal har Timber borta sedan en tid tillbaka, och Viera. Dessutom är Partey, Jesus och Zinchenko osäkra till spel.
 • West Ham är obesegrade i sina tio senaste tävlingsmatcher på hemmaplan.

West Ham – Arsenal stream

Detta Londonderby går självklart att streama online, och det är Viaplay som har rättigheterna till Premier League, där du kan följa alla matcher under hela säsongen.

För att komma igång med Viaplay behöver du först skapa ett konto, vilket enkelt görs genom att klicka på den här länken.

När du har skaffat ett konto är det dags att prenumerera på deras sportpaket, vilket ger dig tillgång till Premier League-fotboll och mycket annat spännande året runt. Viaplay erbjuder också en högkvalitativ upplevelse med imponerande ljud- och bildkvalitet. Du kan streama matchen via olika enheter såsom TV, dator, iPad och även telefon.

Börja njut av live streaming på Viaplay redan idag – du kommer inte att ångra dig.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama West Ham – Arsenal

West Ham – Arsenal speltips

Vi har en spännande match att se fram emot mellan West Ham och Arsenal. Här presenterar vi vårt speltips för Londonderbyt.

Vårt spel går ut på att hemmalaget ska få med sig minst en poäng från matchen. Det kommer definitivt vara utmanande, men det är fullt möjligt med tanke på att West Ham är ett mycket starkt hemmalag och dessutom obesegrade i tio raka tävlingsmatcher på hemmaplan. Formen har varit något ojämn på sistone, men på hemmaplan levererar de i stort sett alltid och har satt press på många starka lag under säsongen, särskilt på sistone.

Arsenal är ute efter Premier League-titeln och kommer därför göra sitt yttersta för att försöka ta samtliga poäng från matchen. Det är dock lättare sagt än gjort, då många lag som besöker London Stadium ofta stöter på stora utmaningar. Arsenal kommer definitivt behöva anstränga sig till det yttersta för att säkra de tre poängen.

Vi finner också oddset på 1X i matchen lockande, vilket ger oss hela 2.70 gånger insatsen hos spelbolaget Betsson. Detta anser vi vara ett värdefullt spel att överväga.

Mer odds & betting inför matchen

Neda finner du ytterligare tre odds från Londonderbyt mellan West Ham och Arsenal. Samtliga val är hämtade från Betsson. Har du inget konto hos Betsson? Se till att skaffa ett redan idag och nyttja deras fantastiska bonus upp till 500 kr.

Speltips Odds
West Ham vinner 6.70
Båda lagen gör mål 1.84
Rätt resultat: 2-1 18.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar