Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 dec, 2021

Watford – Tottenham, 1/1: Stream, speltips & odds

Watford Tottenham speltips stream

Watford och Tottenham möts under nyårsdagen! Läs vår rapport inför matchen, som innehåller både speltips och information om hur ni hittar en Watford – Tottenham stream!

Premier League tar inte paus för att det är jul eller nyårsdagar, och på nyårsdagen klockan 16:00 tar nykomlingen Watford emot Tottenham. Watford har haft en tuff säsong så här långt och slåss kring nedflyttningsplatserna, medan ”Spurs” väl inte heller har haft sitt bästa år.

Ta del av förutsättningarna inför matchen, med ett speltips och information om hur ni gör för att streama Watford – Tottenham!

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Watford – Tottenham
Matchstart Kl. 16:00, den 1/1
Vart: Vicarage Road Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Tottenham vinner (1,61 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Tottenham ligger på sjätte plats, men har tre matcher färre spelade än flera av lagen ovanför i tabellen.
  • Watford ligger på 17:e plats i Premier League.
  • Tottenham har inte förlorat mot Watford på fem möten.

Streama Watford – Tottenham

För att streama Watford – Tottenham online på internet är allt ni behöver ett konto på Viaplay, och där ett sportabonnemang. När det är fixat, kan ni titta på alla matcher från Premier League live. Då kan ni också streama Manchester United – Burnley live. Det går bra att ha igång er fotboll live stream från valfri enhet.

Välj alltså själv om du ska ha igång din Watford – Tottenham stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en Chromecast kan du dessutom koppla över din Watford – Tottenham live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Watford – Tottenham live!

Speltips & odds: Watford – Tottenham

Tottenham valde inför säsongen att anställa Nuno Espirito Santo, vilket var ett beslut som ifrågasatts på många håll då han har en så pass defensiv filosofi – som inte riktigt stämmer överens med det Tottenham visat upp under de flesta av de senaste åren. Visserligen är även José Mourinho en defensiv coach, men hans tid i klubben blev ju inte särskilt lyckad och därför var det överraskande att man gjorde ett nytt försök på den linjen.

Ganska snart stod det klart att Santo inte skulle bli särskilt långvarig i Spurs. Matchen mot Manchester United i oktober talades om som ”El Sackico”, där tränaren som förlorade matchen – Santo eller Solskjaer – skulle få sparken. Santos Tottenham förlorade med 0-3, och Santo fick mycket riktigt sparken direkt efter matchen.

In kom istället Antonio Conte, och sedan dess har Tottenham inte förlorat en enda Premier League-match. I Europa Conference League har man däremot förlorat två matcher (den ena dock på grund av speciella omständigheter med corona) och åkt ut, men man är nog bara glada över att slippa den turneringen. Conte är en vinnare, det har han visat många gånger, och 4-3-0 i Premier League är en imponerande resultatrad.

Watford är nykomlingar denna säsong, och har med den bakgrunden gjort det godkänt så här långt. Laget ligger på 17:e plats, alldeles ovanför nedflyttningsstrecket, och har tagit ett par skalper – 5-2 mot Everton och 4-1 mot Manchester United. Formen på sistone är dock oroväckande, med fem raka förluster. Man fick nyligen tre inställda matcher i rad på grund av corona, och när man var tillbaka i spel därefter blev det 1-4 hemma mot West Ham.

Vi tror absolut att Tottenham vinner den här matchen, och tycker att 1,61 gånger insatsen på den raka 2:an är godkänt. Det spelas hos Bet365.

  • Vårt speltips: Tottenham vinner
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni mer än gärna får läsa.

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar