Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jul, 2022

Vorskla – AIK (21/7): Stream, speltips & odds

vorskla aik speltips stream

AIK ställs emot Vorskla i kvalet till Europa Conference League. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Vorskla – AIK stream.

AIK kliver in i Europa Conference League-kvalet, i den andra kvalomgången. Man ställs då emot Vorskla från Ukraina, i en match där ”Gnaget” går in som klara favoriter sett till de rådande förutsättningarna.

Vi ger er allt ni behöver veta inför denna europeiska kvalmatch. Läs vårt speltips, och se hur ni gör för att streama Vorskla – AIK live.

Streama fotboll online

Se matcher direkt på nätet

Vad: Vorskla – AIK
Matchstart Kl. 19:00, den 21/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: AIK vinner (1,53 hos Bet365)

Inför matchen

  • Trots att det är Vorskla som står som hemmalag spelas matchen på Tele2 Arena.
  • AIK saknar Nabil Bahoui och Per Karlsson på grund av skador.
  • Returen spelas nästa torsdag, på Friends Arena. Vorskla har ingen annan match dessförinnan, men AIK spelar mot IFK Värnamo på söndag.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’DgPXhhuoRsPEhZDpXoH7IsHVpR9dZV1ueeAmupMe’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Vorskla – AIK

Många undrar hur man bär sig åt för att hitta en Vorskla – AIK stream att titta på online på internet. För att se matchen live behöver ni bara skapa ett konto på Aftonbladet Plus, och där skaffa ett månadsabonnemang. Abonnemanget går på 119 kr/månad, men ni kan även välja ett köpa två månader för totalt 129 kronor.

Det är upp till er om ni vill titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen där.

Aftonbladet Plus har hög kvalitet på sändningen, vad gäller både bild och ljud. Ni som väljer att streama Vorskla – AIK kommer ha all anledning att vara nöjda med ert val. Då matchen inte sänds på svensk TV är Aftonbladet Plus det bästa alternativet, och ni kan som sagt också koppla er Vorskla – AIK live stream till TV-skärmen.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Vorskla – AIK direkt

Speltips & odds: Vorskla – AIK

Ingen kan ha missat att det är krig i Ukraina för tillfället, vilket inte bara påverkar landet och befolkningen. Det påverkar också nationens fotboll. Ligaspelet har varit satt på paus sedan i mars, och då Vorskla vid den tidpunkten innehade den femte och sista Europaplatsen, är de också ett av lagen som får kvala till Europaspel.

I Ukraina spelas det som sagt ingen fotboll, och då måste matchen där Vorskla står som hemmalag spelas någon annanstans. Här har valet fallit på att den matchen ska spelas i Sverige, och den egentliga tanken var på Friends Arena. Men då Friends är upptagen för konsert denna torsdagskväll, kommer matchen istället att spelas på Tele2 Arena.

En stor fördel givetvis för AIK, att få så gott som två hemmamatcher. Dessutom är Vorskla helt ur matchform, då man inte spelat en matchsedan i december. Även om den ukrainska ligan har starka topplag, är gapet från Shakhtar Donetsk och Dynamo Kiev till resterande lag rätt stort.

AIK vann sin senaste ligamatch mot Kalmar, och har gott om spelare med rätt karaktär och med erfarenhet från Europaspel. Sebastian Larsson, Mikael Lustig och John Guidetti är några av dessa.

Vi tror att AIK gör jobbet på Tele2 Arena, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 1,53 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Vi kan tipsa er om att kolla in oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Ni får gärna kolla in fler odds på Vorskla – AIK. Här under finner ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
1X 2,25
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,66

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar