Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 7 maj, 2021

Villarreal – Celta Vigo, 9/5: Speltips & stream

Villarreal – Celta Vigo, 9/5: Speltips & stream

Villarreal har en tuff uppgift framför sig när Celta Vigo gästar dem.

I veckan har Villarreal rest och spelat en svår Europa League returmatch i London mot Arsenal, där en hel del krafter lär ha gott åt.

Frågan är om Villarreal kan ladda om.

Celta Vigo har två starka segrar i ryggen och har visat sig vara farliga när de inte har något att spela för.

Vad: Villarreal – Celta Vigo, La Liga
Avspark: Den 2021-05-09, kl. 18:30
Vart: Estadio de la Ceramica
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: x2 (Odds: 1.92 hos Bet365)

Se Villarreal – Celta Vigo stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Villarreal – Celta Vigo på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Villarreal – Celta Vigo live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Villarreal fortsätter att spela bra både i Spanien och ute i Europa.

I La Liga parkerar Villarreal på en 6:e plats, som ger dem spel återigen i Europa League. Deras sikte är ställt mot högre mål, nämligen en Champions League plats. Det enda sättet att ta sig dit är genom att slå Manchester United i Europa League finalen. Det kommer att vara tufft, men långt ifrån omöjligt med Emery som manager.

Ligaspelet kan i och med detta hamna lite på efterkälke. Truppen är tröttkörd. Visst har de hungriga Real Betis precis under sig i tabellen, som hellre spelar Europa League än Europa Conference League. Men det återstår fyra omgångar av La Liga så Villarreal har råd att rotera och vila spelare inför viktiga matcher som kommer.

Celta Vigo har med två raka segrar över Osasuna och Levante klättrat upp till mitten av tabellen. Det finns ingenting att spela för.

Ändå ger Celta Vigo allt ute på planen. Joseph Aidoo, Renato Tapia och Iago Aspas klev samtliga av planen senast med skadebekymmer och väntas missa denna match. Ersättarna gjorde ett lysande jobb ändå och bör göra så igen.

Det är en bra bredd i Celta Vigo truppen som gör att de ändå plockar poäng även när viktiga spelare är borta. Det ska de kunna göra igen mot Villarreal, som har en tung match i benen. Då Villarreal har matchats hårt lutar det mesta åt att Emery kommer att rotera för att få in lite piggare ben. Då har också Celta Vigo ett bättre utgångsläge att plocka poäng i matchen.

  • Vårt speltips: x2 (oavgjort eller Celta Vigo seger)
  • Odds: 1.92
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Villarreals möjlig startuppställning:

Asenjo; Pedraza, Torres, Albiol, Gaspar; Trigueros, Coquelin, Parejo, Pino; Alcacer, Moreno.

Celta Vigos möjlig startuppställning:

Villar; Vazquez, Araujo, Murillo, Fontan; Beltran; Mendez, Suarez, Nolito; Mina, Solari.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar