Varbergs BoIS - Kalmar FF, 4/7: Stream, speltips & odds

Kalmar Mjällby speltips stream

Varbergs BoIS och Kalmar FF möts under söndagen, när Allsvenskan är tillbaka. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Varberg – Kalmar stream.

Denna helg är Allsvenskan tillbaka, och under söndagen är en av matcherna vi bjuds på Varbergs BoIS – Kalmar FF. Det är väl ingen kiosksprängare, men ack en intressant match. Kan Varberg ta viktiga poäng i bottenstriden, eller lyckas Henrik Rydström fortsätta leda Kalmar till segrar?

Vi ger er vårt Varberg – Kalmar speltips, och visar er även hur ni hittar en live stream till matchen. Följ med och se allt ni behöver veta inför matchen!


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Varbergs BoIS – Kalmar FF
Matchstart Kl. 15:00, den 4/7
Vart: Påskbergsvallen
Live stream Discovery +
TV-kanal: Discovery+ Extra4
Speltips: Kalmar vinner (2,45 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Varberg ligger på kvalplats, och måste börja ta mer poäng om man inte ska ha en jobbig höst framför sig.
  • Kalmar FF är årets positiva överraskning i Allsvenskan, och ligger 5:a inför omgången.
  • Förra året vann Varberg hemmamötet med Kalmar med 1-0.

Streama Varberg – Kalmar FF

Det är enkelt att live streama Varbergs BoIS – Kalmar FF. Det enda ni behöver ordna för att se matchen live på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus. När det är gjort kan ni se Varberg – Kalmar direktsänt från valfri enhet. Titta på fotboll direkt via mobil, dator eller surfplatta.

Skaffa ert konto, köp sportabonnemanget och börja streama Allsvenskan live. Din Varberg – Kalmar live stream kommer att hålla hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Varberg – Kalmar live!

Speltips & odds

Varbergs BoIS gjorde en fantastisk vår i Allsvenskan 2020. Laget överraskade de flesta, och även om man föll ihop rejält under hösten räckte den starka våren till att hänga kvar. Hösten visade dock att man kanske överpresterade innan, och efter fjolåret har flera av lagets tongivande spelare lämnat. Inte minst anfallaren Astrit Selmani.

I år har Varberg haft det tuffare. Man ligger för tillfället på kvalplats, och med tanke på att man har Häcken bakom sig så ska man verkligen inte känna sig trygga där man står. Varje poäng är viktig, och man ska åtminstone vara glada över att man avslutade våren med en viktig seger mot IFK Norrköping.

Att Varberg kommer att slåss i botten resten av året räknar de flesta med. Många hade inför säsongen sagt detsamma om Kalmar FF, men efter att ha gjort det väldigt bra under våren ser KFF snarare ut att hamna någonstans i mitten. Henrik Rydström har snabbt implementerat ett fint passningsspel i laget, samtidigt som man har en oftast stabil defensiv. Det är faktiskt bara Djurgården som släppt in färre mål än Kalmar, även om en bristande effektivitet gjort att det bara blivit åtta mål framåt.

Vi håller Kalmar som det ganska så klart starkare laget här, efter att ha följt både Varberg och Kalmar noga under våren. Kalmar ligger 5:a och kunde faktiskt ha tagit ännu fler poäng än så, medan Varberg ligger där man förtjänar – på kvalplats.

Vi spelar den raka 2:an, som finnes till oddset 2,45 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,45
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman