Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 apr, 2021

Varbergs BoIS – Elfsborg: Live stream, speltips & odds (19/4)

Varberg Elfsborg live stream speltips

Varbergs BoIS och Elfsborg möts i Allsvenskans andra omgång. Ta del av speltips till matchen, och läs även om hur ni gör för att hitta en Varberg – Elfsborg live stream.

Varbergs BoIS inledde säsongen med en trist 0-0-match, och kommer nog att få kriga till sig en del poäng om man ska nå sitt mål att hänga kvar. Elfsborg förlorade direkt i hemmapremiären, och kan få svårt att återupprepa fjolårets andraplats.

Är ni intresserade av att live streama Varbergs BoIS- Elfsborg, eller vill ni bara ta del av ett speltips och läsa lite generellt inför matchen? Vi ger er både och.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Varbergs BoIS – Elfsborg
Matchstart Kl. 19:00, den 19/4
Vart: Varberg Energi Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Elfsborg vinner matchen (2,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Varberg inledde säsongen med att spela 0-0 borta mot Mjällby, i en match som såg ut att spelas mellan två nedflyttningskandidater.
  • Elfsborg kammade noll i sin premiär, då man förlorade med 0-2 mot Djurgården.
  • Ifjol slutade båda matcherna mellan Varberg och Elfsborg oavgjort – 3-3 och 0-0.

Resultat Odds
Varbergs BoIS vinner 3.60
Oavgjort 3.40
Elfsborg vinner 2.00

Oddsen är hämtade från Bet365, och vill ni veta mer om den bettingsidan rekommenderar vi er att kolla in vår Bet365 recension.

Streama Varbergs BoIS – Elfsborg live

Är ni intresserade av att live streama Varbergs BoIS – Elfsborg? Det bästa sättet att titta på Allsvenskan live är genom att skapa ett konto på Discovery Plus, och sedan köpa ett sportabonnemang. När ni gjort det kan ni börja se matcher från Sveriges högsta liga, däribland streama Varberg – Elfsborg.

Det är möjligt att se fotboll live på Discovery Plus från valfri enhet. Titta på din Varberg – Elfsborg stream via mobil, dator eller surfplatta.

  • Gå till Discovery
  • Skapa ditt konto
  • Skaffa sportabonnemanget
  • Streama Varberg – Elfsborg live

Speltips inför matchen

Varbergs BoIS gjorde en riktig succésäsong ifjol när man mot alla odds hängde kvar i Allsvenskan. Klubben har en budget som borde omöjliggöra det, men efter ett gediget arbete från Joakim Persson och personerna runtomkring honom är lilla Varberg plötsligt allsvenskt för andra året i rad och dessutom bäst i Halland.

Nu är det dags för det ”tuffa andraåret”, och många experter förutspår att Varberg kommer att åka ur. ”Jocke” Persson har dock lovat att man hänger kvar, och till sin hjälp för att hålla det löftet har han bland annat Robin Simovic. Simovic har av Persson hyllats som den bäste avslutaren han tränat, som han kallar för ”en kvalitetsforward i box med avslut på en helt annat nivå än Astrit Selmani”.

I Varbergs hemmapremiär tar man emot Elfsborg, som förlorade sin första allsvenska match för säsongen. Det var Djurgården som blev för svåra, och även om boråsarna kanske skapade chanser för att plocka en poäng fick man se sig besegrade.

Elfsborg stod för en stark säsong ifjol då man slutade tvåa, men har sedan dess tappat viktiga mittfältarna Sivert Heltne Nilsen och Jesper Karlsson. Tränaren Jimmy Thelin har inte velat gå ut med någon målsättning, men det blir svårt för dem att åter säkra en Europaplats. Särskilt med tanke på att övriga toppkonkurrenter lär göra starkare säsonger i år, och att det blir svårt att sluta 2:a med 52 poäng igen.

Men för att besegra Varberg tror vi Elfsborg räcker till. Man visade ändå tendenser mot Djurgården och borde kanske ha fått in en kasse, samtidigt som Varberg var det svagare laget i en match mellan två svaga lag på Strandvallen.

Vi spelar den raka 2:an till 2,00 gånger insatsen. Oddset finner ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner matchen
  • Odds: 2.00
  • Spelsida: Bet365
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar