Valencia - Atlético de Madrid (7/11): Stream & speltips

Valencia Atletico stream speltips

Mittenlaget Valencia tar emot topplaget Atlético de Madrid. Kolla in speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Valencia – Atlético Madrid live.

Valencia är en skugga av sitt forna jag, och har blivit ett mittenlag i La Liga. Atlético de Madrid däremot, kommer från en ny ligatiteln och lär vara inblandade i guldstriden den här säsongen också.

På söndag 7/11 möts de här två lagen på Mestalla. Läs vårt speltips till matchen, och få hjälp att hitta er Valencia – Atlético Madrid live stream.


Streama Valencia – Atlético de Madrid på Bet365

Se alla matcher från La Liga hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Valencia – Atlético de Madrid
Matchstart Kl. 16:15, den 7/11
Vart:  Estadio de Mestalla
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Atlético vinner (1,75 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Valencia är inte det lag man var för några år sedan, utan tillhör numera mitten av La Liga.
  • Atlético fortsätter att vara en titelutmanare, och vann som bekant ligan ifjol.
  • Atlético har inte förlorat mot Valencia på 13 möten.

Streama Valencia – Atlético Madrid

Intresset för att live streama Valencia – Atlético Madrid lär vara högt, då det här är två klassiska och sevärda lag som möts. Det ni behöver göra för att se matchen live är att skapa ett konto på C More, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från La Liga online.

Det går bra att ha igång er Valencia – Atlético Madrid stream från valfri enhet. Se er fotboll stream från mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er Valencia – Atlético Madrid live stream till TV-skärmen, och se matchen där.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Valencia – Atlético de Madrid live!

Speltips & odds: Valencia – Atlético Madrid

Våren 2019 slutade Valencia 4:a i La Liga och vann Copa del Rey. Därefter har det gått utför för klubben, som nog gjorde dumt i att sparka tränaren Marcelino hösten 2019. Plats 9 och plats 13 har blivit ligaplaceringarna under de två senaste säsongerna, och även i år placerar man sig i mitten med sin 11:e-plats.

Truppen är inte heller vad den har varit, efter att flera namnstarka spelare har lämnat. Men det finns ändå kvalitativa spelare i Valencia, och då tänker vi på sådana som Goncalo Guedes, Maxi Gómez, Denis Cheryshev, Gabriel Paulista, Jasper Cillessen, José Gaya och Daniel Wass. Valencia saknar dock Cheryshev, Paulista och Gómez till den här matchen.

Atlético de Madrid fortsätter att vara ett lag för den absoluta toppen av La Liga, och får väl sägas numera hålla till och med samma nivå som Barcelona och Real Madrid. Diego Simeone har gjort en av moderns tids största tränargärningar, när han konkurrerat ut de två monsterklubbarna i kampen om ligatiteln två gånger. Dessutom har han influerat övriga tränare i Spanien, som numera inte uteslutande spelar en bollhållande fotboll utan mer och mer börjat lägga sig mer på defensiven.

Atlético saknar Marcos Llorente, medan Geoffrey Kondogbia och Thomas Lemar är frågetecken. Kondogbia vill nog gärna spela mot sin gamla klubb, och får hoppas att han är i skick att göra så.

Valencia har vunnit en av sina senaste åtta matcher, medan Atlético bara har förlorat en ligamatch på hela säsongen. Det råder klasskillnad mellan de här lagen, och vi tycker att 2:an på 1,75 gånger pengarna betalar bra.

  • Vårt speltips: Atlético de Madrid vinner
  • Odds: 1,75
  • Spelsida: Bet365

Är ni intresserade kan ni ta del av vår Bet365-recension, och läsa på om spelbolaget.

Relaterade artiklar

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg