Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 mar, 2024

Trelleborg – Helsingborg (2/3): Stream, speltips & odds

tff helsingborg speltips stream

Vad: Trelleborg – Helsingborg
Avspark: Den 2/3, kl. 13:00
Vart: Vångavallen
Stream: > TV4 Play
Speltips: Under 2,5 mål (2.08 hos Unibet)

Trelleborg och Helsingborg möter varandra i ett dött Skånederby. Läs allt inför matchen här, från speltips till information om live stream.

Trelleborg och Helsingborg drabbar samman i ett Skånederby från Svenska Cupen på lördag eftermiddag. Då båda lagen redan är utslagna finns inte mycket att spela om, men vi ger er ändå allt inför matchen.

Här finner ni vårt speltips till Trelleborgs FF – Helsingborgs IF, såväl som information om hur ni kan live streama matchen online.

Under 2,5 mål (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hor Unibet!
Helsingborg vs Trelleborgs FF Match Outcome
Match Starts 02/03 13:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Helsingborg har sex raka bortamatcher utan vinst.
  • Trelleborg har fem raka matcher mot Helsingborg utan förlust.
  • Senast lagen möttes, under hösten 2023, blev det 0-0.
Cup Grp. 5

02nd March 2024 - 12:00

Helsingborg

Match Ended
Trelleborgs FF

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.1

Average goals scored

3/14

Matches were draws

64%

Goals scored in first half

Cup Grp. 4

2023

Trelleborgs FF

3

Helsingborg

1

Superettan

2021

Helsingborg

1

Trelleborgs FF

1

2021

Helsingborg

0

Trelleborgs FF

2

2017

Trelleborgs FF

1

Helsingborg

1

2017

Helsingborg

1

Trelleborgs FF

0

Club Friendlies

2019

Helsingborg

3

Trelleborgs FF

1

2016

Helsingborg

1

Trelleborgs FF

0

2011

Trelleborgs FF

1

Helsingborg

3

Cup

2011

Helsingborg

2

Trelleborgs FF

1

Allsvenskan

2011

Trelleborgs FF

1

Helsingborg

3

2011

Helsingborg

7

Trelleborgs FF

3

2010

Helsingborg

1

Trelleborgs FF

0

2010

Trelleborgs FF

0

Helsingborg

0

2009

Helsingborg

2

Trelleborgs FF

4

Streama Trelleborg – Helsingborg

Det är lätt ordnat att sätta i gång en Trelleborg – Helsingborg stream att titta på direktsänt på nätet. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos TV4 Play, och där köpa ett sportabonnemang. När ni har gjort det kan ni se alla matcher från Svenska Cupen live.

Välj själva om ni ska titta på er Trelleborg – Helsingborg live stream via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det dessutom bra att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama Trelleborg – Helsingborg kommer att bli nöjda med det beslutet. Det är god kvalitet på sändningen hos TV4 Play, tidigare C More, och dessutom är kommentatorerna till matchen duktiga.

  1. Klicka dig vidare till TV4 Play
  2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Trelleborg – Helsingborg

Trelleborg – Helsingborg speltips

Helsingborg har några tunga säsonger bakom sig. År 2022 åkte man ur Allsvenskan, och ifjol var man nära att ryka ur Superettan också. Det blev till slut en 12:e-plats och nytt kontrakt, och nu hoppas man på en bättre säsong. Sett till hur man gjort ifrån sig i cupen så här långt så är det inte mycket som pekar på att 2024 kommer att bli roligare.

Helsingborg inledde cupspelet med att förlora mot Halmstad, efter att man släppte in ett 2-3-mål i 90:e minuten. Därefter förlorade Helsingborg mot Värnamo med 0-1. Visserligen är detta två allsvenska motstånd, och två förluster med blott uddamålet, så kanske att laget kommer att göra det bättre när man ställs emot Superettanlag. Upp till bevis nu på lördag alltså, när HIF ställs emot Skånerivalen Trelleborgs FF.

Trelleborg går in i sin sjätte raka säsong i Superettan, och under de tidigare åren har prestationerna varit av blandad nivå. Förra säsongen landade man på åttonde plats, och var då närmare en kvalstrid nedåt än uppåt. Bland lagets mer profilerade spelare finns Felix Hörberg, tidigare bland annat i Östersunds FK.

När Trelleborg och Helsingborg nu möts i den avslutande gruppspelsomgången så får vi se en match utan betydelse för utgången av cupen. Båda lag är redan utslagna, och kan inte ta sig vidare från gruppen. Men ett derby är ett derby, och inget lag kommer att ge sig i första taget. Vi tror på en match med mycket kamp men lite mål, och spelar ”under 2,5 mål”. Det finnes till 2.08 gånger pengarna hos Unibet.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.08
  • Bettingsida: Unibet

Vi har plockat våra odds på Trelleborg – Helsingborg från Unibet. Bettingsidan har funnits ett bra tag, och där finner ni många fina odds. Det går också bra att spela med swish på bettingsidan.

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre ytterligare spelförslag till Trelleborg – Helsingborg nedan.

Speltips Odds från Unibet
X2 1.55
Över 2,5 mål 1.67
Båda lag gör mål – Nej 2.28
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar