Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 maj, 2021

Torino – Parma, 3/5: Stream, speltips & odds

Torino tar emot hopplösa Parma i en väldigt viktig match i kampen om kvalstrecket. Klarar Torino att vinna trots att man har två kuggar avstängda? Vi ger er vårt speltips och hjälper er att hitta en Torino – Parma live stream.

Torino slåss för sin överlevnad i Serie A, där man ligger på 16:e plats. Parma är redan på väg att åka ur, och det ska till ett mirakel för att man ska hänga kvar. Men mirakel har skett förr inom fotbollen!

Vi tar oss an att tippa matchen, och visar er även hur ni gör för att streama Torino – Parma.


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Torino – Parma
Matchstart Kl. 20:45, den 3/5
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Torino vinner (1,57 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Torino saknar både Rolando Mandragora och Simone Verdi, som är avstängda.
  • Torino är dock utan skador. Parma däremot har hela nio spelare på skadelistan, varav flera är startspelare i vanliga fall.
  • Svenske Riccardo Gagliolo är en av Parmas skadade spelare, som alltså missar matchen.

Resultat Odds
Torino vinner 1,57
Oavgjort 4,33
Parma vinner 5,25

Oddsen är från Bet365. Följ länken för att läsa vår recension om Bet365.

Streama Torino – Parma live

Det är väldigt enkelt att live streama Torino – Parma. Allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto på Bet365, och där sätter in minst 50 kronor. Då låser ni upp sidans alla Serie A live streams.

Det går bra att se din direktsändning av fotboll live från valfri enhet. Koppla upp din Torino – Parma stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Torino – Parma!

Speltips inför matchen

Torino har en stark trupp, och borde inte ligga där man ligger. Med italienska landslagsspelare som Andrea Belotti och Salvatore Sirigu, meriterade Cristian Ansaldi Tomas Rincón samt kvalitetsspelarna Simone Verdi och Simone Zaza, borde Torino kanske till och med placera sig på övre halvan.

För någon månad sedan såg läget än värre ut för Torino, men ett antal segrar på sistone har tagit laget upp från nedflyttningsplatsen. Allra senast kommer man visserligen från en förlust mot Napoli, men dessförinnan var man obesegrad i fyra raka, trots att man stött på både Juventus och Roma. I detta nu placerar sig Torino på plats 16, med samma poäng som 17:e- och 18:e-placerade Cagliari respektive Benevento men med en match mindre spelad än resterande lag.

Parma har det än mer tufft. Den klassiska klubben ligger näst sist och har 11 poäng till säker mark. Med blott 15 poäng kvar att spela om ska det till ett mirakel om Parma ska hänga kvar, särskilt med tanke på att laget bara tagit 20 poäng under hela seriespelet så här långt.

Under de senaste omgångarna har Parma gång på gång fallit ihop. Mot Cagliari häromveckan ledde man med med både 2-0 och 3-1, men 3-1-ledningen tappades till 3-4 efter bland annat två insläppta mål på stopptid. Även mot Genoa och mot Juventus nyligen gick man upp i ledningen, men kammade noll.

Vi har svårt att se detta hopplösa Parma hämta någonting i en svår bortamatch mot ett formstarkt Torino, som till skillnad från Parma verkligen har en realistisk chans att hänga kvar och därmed allt att spela för. Vi spelar den raka 1:an till 1,57 gånger insatsen, och känner oss väldigt bekväma. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Torino vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar