Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 okt, 2021

Torino – Juventus (2/10): Stream, speltips & odds

Torino Juventus speltips stream

Torino och Juventus möts i ett laddat Turinderby! För en gångs skull är Torino det lag som ligger högre upp i tabellen av dessa, och man har därför chansen att dela ut en riktig smäll till lokalrivalen.

Serie A går in i sin sjunde omgång, och en av matcherna som spelas är ett hett Turinderby. Torino tar emot Juventus på Stadio Olimpico, när de två lagen liggandes i mitten gör upp om poäng.

Här tar vi er igenom det viktigaste inför matchen. Ta del av vårt speltips och se även hur ni gör för att live streama Torino – Juventus.


Streama Torino – Juventus på Bet365
Se alla matcher från Serie A hos Bet365

Vad: Torino – Juventus
Matchstart Kl. 18:00, den 2/10
Vart: Stadio Olimpico
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Juventus vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Torino inledde säsongen med två förluster men har sedan gått fyra raka utan att förlora.
  • Juventus har gått liknande i Serie A, med en trög start för att sedan pumpa igång.
  • Juventus har vunnit 16 av de 20 senaste matcherna mot Torino.

Streama Torino – Juventus

Det är inte alls svårt att streama Torino – Juventus online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då får ni tillgång till sajtens alla fotboll streams, och kan se er Torino – Juventus stream direkt.

Det är möjligt att koppla upp er Serie A stream från valfri enhet. Titta på Torino – Juventus live via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din sändning från valfri enhet till TV-skärmen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Torino – Juventus direkt!

Speltips & odds: Torino – Juventus

Juventus har sett bättre dagar, och det räcker faktiskt att gå tillbaka ett och ett halvt år i tiden för att hitta dem. Då hade man ett väldigt stabilt projekt, var på väg mot sin nionde raka ligatitel och hade världens näst bäste spelare Cristiano Ronaldo i frontlinjen.

Därefter hände någonting. Klubben bestämde sig för att som en del av moderniseringen och kommersialiseringen se till att spela en ännu finare fotboll, och precis som Allegri trots ligatitel fick sparken året innan tvingades även scudettovinnaren Sarri lämna. In kom istället den ”spännande” Andrea Pirlo, som inte gjort en säsong som tränare men som hade en fantastisk spelförståelse som spelare och som därför väntades kunna göra underverk direkt på tränarposten.

Pirlo gav sig själv 6/10 när han ombads utvärdera sin första säsong som tränare, men en utomstående hade nog rankat säsongen lägre än så. Fjärdeplats och snudd på missad Champions League-plats är inget annat än underkänt, och Juventus gav upp sitt projekt för att återgå till Allegri. Nu är man alltså tillbaka där man var, men efter en tappad dominans, och där Ronaldo flytt på vägen.

Prestationerna på planen har avspeglat det som hänt utanför den. Laget ligger i mitten av tabellen åtta omgångar in på serien, men får ändå sägas ha börjat komma igång nu. Matchen mot Malmö var en gratismatch som fick igång laget, och därefter har man bland annat kryssat mot Milan och vunnit mot Chelsea.

Torino inledde säsongen med två förluster men har därefter fyra raka matcher utan förlust. Här får man klara sig utan fixstjärnan Andrea Belotti, men det är konstigt nog så att han spelade i de två förlustmatcherna i början och saknades när man gjorde bra resultat. Laget ser alltså ut att kunna göra bra insatser även utan honom.

Vi tycker faktiskt att oddset på Juventus är förvånansvärt spelvärt. 1,80 gånger pengarna på Juventus, när de spelar mot vad som på sin höjd är ett mittenlag, är det inte ofta man får. I en derbymatch kan allt hända, säger man, men Juventus brukar ha lätt för Torino. På de 20 senaste mötena har ”Den gamla damen” 16 vinster, medan 3 matcher har slutat oavgjort och Torino vunnit blott 1.

Vi spelar den raka 2:an till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Juventus vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, och lära mer om bettingsidan.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar