Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 feb, 2024

Sydafrika – DR Kongo 10/2: Stream, odds & speltips

Det stundar bronsmatch i Afrikanska mästerskapet, där Sydafrika och DR Kongo kommer göra upp om tredjeplatsen. Vi presenterar här en genomgång inför denna match som kommer äga rum på Stade Félix Houphouët-Boigny och startar klockan 21:00 på lördag.

Sydafrika upplevde en kännbar förlust i semifinalen, där de föll i straffsparksläggningen mot Nigeria. Samtidigt förlorade DR Kongo sin match med 1-0 mot Elfenbenskusten. I vår detaljerade analys inför bronsmatchen kommer vi att erbjuda speltips, granska oddsen och vägleda dig genom hur du kan streama denna spännande drabbning från Afrikanska mästerskapet. Låt oss gå igenom alla relevanta aspekter inför denna prestigefyllda match.

Vad: Sydafrika – DR Kongo, Afrikanska mästerskapet – Bronsmatch
När: Den 10/2, kl. 21:00
Vart: Stade Félix Houphouët-Boigny
Speltips: Båda lagen gör mål (1.91 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Båda lagen gör mål

Odds = 1.91
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
South Africa vs DR Congo Match Outcome
Match Starts 10/02 21:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Sydafrika föll på mållinjen mot Nigeria på straffläggning.
 • DR Kongo förlorade med 1-0 mot Elfenbenskusten, vilket också var deras enda förlust under hela mästerskapet.
 • Match om tredjepris i Afrikanska mästerskapet 2024.

Sydafrika – DR Kongo stream

Om du är intresserad av att streama bronsmatchen från Afrikanska mästerskapet 2024 har du kommit till rätt plats. Här går vi igenom hur du enkelt kan komma igång med live streaming av matchen mellan Sydafrika och DR Kongo, som startar klockan 21:00 på lördag.

För att dra nytta av live streaming behöver du ett konto hos Bet365. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att följa länken nedan i vår guide. Efter att du har skapat kontot krävs en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-tjänst, och därefter är du redo att njuta av högklassig sport från Bet365. Denna live streaming-upplevelse är tillgänglig via dator, iPad samt telefon och erbjuder en imponerande visningskvalitet.

Börja din live streaming hos Bet365 redan idag och missa inte bronsmatchen mellan Sydafrika och DR Kongo.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Sydafrika – DR Kongo

Sydafrika – DR Kongo speltips

En högst spännande uppgörelse står för dörren i Afrikanska mästerskapet mellan Sydafrika och DR Kongo.

Vårt speltips riktar in sig på ett ”båda lagen gör mål”-spel. Vi tror att detta kan utvecklas till en relativt öppen match mellan Sydafrika och DR Kongo.

Båda nationerna strävar förstås efter bronsmedaljen, men å andra sidan präglas de av besvikelse efter sina respektive semifinalförluster. Denna match kan fungera som en tröst för dem. Vi förväntar oss ingen sorts taktisk match; snarare vill lagen ut och leverera en sista imponerande prestation, bjuda publiken på extra underhållning och förhoppningsvis sätta några mål.

Både Sydafrika och DR Kongo har visat kapacitet att producera bra fotboll och göra mål under hela mästerskapet. Även om målen har varit förhållandevis få beror det delvis på att många lag har spelat defensivt och försiktigt för att minimera risker. Vi tror dock att det kan ske en förändring i denna match, delvis på grund av bronsmatchens natur.

Därför väljer vi att spela på att båda lagen gör mål i matchen, och hos bettingsidan Betway erbjuds oddset 1.91.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har tagit fram ytterligare tre odds till matchen. Alla val är hämtade från Betway – ett spelbolag som erbjuder alla sina nya kunder en bonus i form av ett gratisspel upp till 500 kr.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 2.20
Sydafrika vinner 3.45
Rätt resultat: 2-1 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar