Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 jan, 2024

Sverige U20 – Tjeckien U20 4/1: Stream, odds & speltips

Det är dags för semifinal i juniorvärldsmästerskapet i ishockey, och vi presenterar vårt bästa speltips inför mötet mellan Sverige och Tjeckien.

Vi kommer att gå igenom alla aspekter inför den högst intressanta matchen som kommer att äga rum på Scandinavium. Kan Sverige fortsätta att imponera som man gjort genom större delen av turneringen, eller når deras framgångar sitt slut när de ställs mot Tjeckien?

Vad: Sverige – Tjeckien, Ishockey – JVM
När: Den 4/1, kl. 15:00
Vart: Scandinavium
Speltips: Under 5.5 mål (2.06 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Under 5.5 mål

Odds = 2.06
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Sweden U20 vs Czechia U20 Match Outcome
Match Starts 04/01 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Det blev en tuffare match än väntat för Sverige i kvartsfinalen.
 • Tjeckien överraskade genom att slå ut Kanada.
 • En finalbiljett står på spel – matchen nedsläppt klockan 15:00 på torsdag.

Sverige – Tjeckien stream

Vilken spännande match vi har att se fram emot på Scandinavium mellan Sverige och Tjeckien, och denna match vill du förstås inte missa. Därför förser vi dig med all relevant information om hur du kan streama ishockeymatchen online, vilket är möjligt genom en dator, TV, iPad och även telefon. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång med live streaming online under JVM.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Sverige – Tjeckien

Sverige – Tjeckien speltips

Självklart kommer vi också att bjuda på ett speltips inför denna mycket fina tillställning på Scandinavium, och i detta tips kommer vi att fokusera på målen.

Under den här turneringen har vi bevittnat en hel del mål, men när man närmar sig slutet tenderar matcherna allt som oftast att bli mer målsnåla, och lagen blir alltmer försiktiga i sina beslut. Det såg vi både i Sveriges senaste match och i Tjeckiens, där båda lagen exempelvis spelade under 5.5 mål. Det är precis den marknaden vi kommer att fokusera på i denna match.

Vi tror att under 5.5 mål kan vara ett utmärkt val i den här matchen. Sverige går ut som favoriter, men Tjeckien ska absolut inte räknas ut. Vi såg först och främst vilka stora problem Sverige hade mot Schweiz, trots att Sverige var otroligt stora favoriter att vinna och de flesta förväntade sig säkerligen också en superenkel seger. Så blev det emellertid inte, matchen slutade oavgjort under ordinarie matchtid och Sverige avgjorde sedan i förlängningen. Samtidigt överraskade Tjeckien genom att slå ut Kanada.

En jämn och förhoppningsvis målsnål match är vad vi tror att vi kan få från denna semifinal på Scandinavium. Vi tycker också om de odds vi erbjuds hos Unibet till fina 2.06 gånger pengarna.

Mer odds & betting inför matchen

Ta en titt på våra övriga speltips och odds inför matchen mellan Sverige och Tjeckien. Denna mycket spännande JVM-semifinal förtjänar självklart ett större urval, och för att öka spänningen ytterligare har vi gjort jobbet åt dig. Våra odds kommer från spelbolaget Unibet, en jätte inom spelbranschen som vi varmt rekommenderar om du gillar att spela på ishockey och andra sporter.

Speltips Odds
Sverige vinner 1.60
Under 1.5 mål första perioden 2.00
Rätt resultat: 3-2 8.50
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar