Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 maj, 2024

Sverige – Frankrike (20/5): Stream, speltips & odds

sverige frankrike speltips stream hockey vm

Sverige är framme i den sjätte femte gruppspelsomgången i ishockey-VM, då man ställs emot Frankrike. Här kan ni läsa allt inför matchen, från speltips till information om live stream och TV-sändning.

Sverige ska nu spela sin sjätte match i ishockey-VM, och än så länge har det gått vägen. Man har vunnit samtliga fem matcher man har spelat, och under ordinarie tid varje gång. Frankrike borde väl då bara bli en munsbit?

Fransoserna har inte gjort något vidare ifrån sig, och ishockey är helt enkelt inte nationens sport. På fem matcher har man bara plockat fyra poäng, och det är bara för landet att spela av de här två sista matcherna. Men när det är VM, med landslagsdressen på, så står ändå en enorm stolthet och heder på spel. Därför lär vi få se Frankrike göra allt i den här matchen, vilket bäddar för en intressant sammandrabbning. Läs här om hur ni kan streama Sverige – Frankrike, och titta även in speltips till matchen.

Match: Sverige – Frankrike
När: Den 20/5, kl. 16:20
Vad: Ishockey-VM
Speltips: Över 6,5 mål (2.15 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Över 6,5 mål

Odds = 2.15
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
Sweden vs France Match Outcome
Match Starts 20/05 16:20
Match avslutad

Inför matchen

  • Sverige har vunnit alla sina fem matcher i ishockey-VM, och det ska till en kollaps för att man inte ska ta hem gruppsegern.
  • Frankrike har plockat fyra poäng på fem matcher, och har inte haft mycket att komma med i det här mästerskapet.
  • Håll ögonen på Erik Karlsson. Sveriges backklippa har gjort ett starkt mästerskap så här långt.

Sverige – Frankrike live stream

Det är relativt enkelt att finna en Sverige – Frankrike live stream att se direktsänt på internet. Det är Viaplay som visar ishockey-VM i Sverige, och för att se matcher från mästerskapet behöver ni således tillgång till deras streamingtjänst. Skapa där ett konto och skaffa abonnemang, så kan ni se ishockey-VM live streams.

Det går fint att se er Sverige – Frankrike stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande så kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni som bestämmer er för att live streama Sverige – Frankrike kommer att bli nöjda med det beslutet. Kvalitén på sändningen, vad gäller bild och ljud, är av högsta klass. Dessutom är matchkommentatorerna i sändningen samt experterna i studion – som diskuterar allting inför och efter matchen – mycket kunniga.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sverige – Frankrike

Sverige – Frankrike speltips

Frankrikes trupp är inte alls så svag som man skulle kunna tro när man ser laget spela. Man har spelare från USA, Ryssland, Tjeckien och Schweiz, men trots det får man det inte att fungera. Visst har man tagit poäng av Lettland och besegrat Polen, men totalt sett har det inte sett något vidare ut.

De fyra poäng Frankrike tagit har gjort att man ser ut att få behålla sin plats i A-divisionen, och man har inte mycket att spela för här. För Sveriges del är gruppsegern mer eller mindre också klar, vilket gör att svenskarna kan gå in här utan någon större press på sig. Två lag som väntas spela avslappnat, men som samtidigt kommer att vara fast beslutna att ge allt när man spelar en VM-match.

Vi tror att dessa två lag, som båda besitter en hel del individuell spets, kommer att gå framåt och försöka sätta dit en hel del mål. Det är inte jättemycket på spel, vilket gör att den största nervositeten, återhållsamheten och rädslan att släppa in bakåt är borta. Därför kan man gå framåt utan oro, och ge supportrarna en trevlig kväll när man försöker hitta målet.

Vi spelar ”Över 6,5 mål” under ordinarie tid, vilket finnes till 2.15 gånger pengarna hos Betsson.

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar fler bra odds till Sverige – Frankrike nedan. Oddsen är hämtade från Betsson, vilket är en pålitlig och fin betttingsajt med många odds på olika sporter och mästerskap. De erbjuder en bonus på upp till 500 kr till nya kunder.

Speltips Odds
Sverige -3,5 1.72
Under 6,5 mål 1.64
Frankrike +3,5 2.13
World Championship Preliminary Round Grp. B

20th May 2024 - 14:20

Sweden

Match Ended
France

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.8

Average goals scored

2/6

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

World Championship Preliminary Round Grp. A

2023

Sweden

4

France

0

2018

France

0

Sweden

2

2015

Sweden

4

France

0

2014

Sweden

0

France

0

World Championship Qualification Round Grp. F

2011

Sweden

3

France

0

World Championship Preliminary Round Grp. C

2010

Sweden

2

France

2

portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024
speltips
Läs om matchen mellan Danmark - Norge som sparkar igång kl 19:30 på lördag. Speltips, odds och guide om hur du kommer igång med stream!
08 juni, 2024
sverige serbein speltips stream
EM
Zlatan Ibrahimovic ska hyllas inför ett fullsatt Friends Arena. Läs allt inför Sverige - Serbien, som sparkar i gång klockan 18:00 lördag 8 juni.
07 juni, 2024
speltips
Semifinal i Franska Öppna: Ruud mot Zverev. Läs allt inför matchen hos oss. Vi tar fram speltips, odds & guide till livestreaming online.
07 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar