Sverige – Brasilien: Live stream & speltips (Handbolls VM)

Sverige spelar sin premiärmatch i handbolls VM 2023 mot Brasilien. Det ser ut att bli Sveriges tuffaste match i gruppspel. Här kollar vi in speltips & odds inför matchen. Vi hjälper dig även se Sverige – Brasilien stream från VM i handboll!

Inför matchen så är det Sverige som är favoriter till att vinna matchen. Stora favoriter. Brasilien må ha förbättras på senare år – men ligger fortfarande längre bak än Sveriges handbollslandslag.

 

Match: Sverige – Brasilien (VM i handboll 2023)
Vart: Scandinavium, Göteborg
Speltips: Sverige vinner (handicap -6 mål) – 1.57 hos Unibet
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Streama handbolls VM 2023!

Se alla matcher hos Bet365!

> Streama här!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Brasilien

För dig som vill kunna streama Sverige – Brasilien i handbolls VM 2023 kan ta hjälp av Bet365 eller Viaplay. Båda dessa streamingstjänster har rättigheter för att sända alla matcher från mästerskapet.

Billigaste alternativet är Bet365. Det är en sida som samlar både handbolls VM live streams – men även några av de bästa oddsen inför matcherna. Det innebär att du som både vill titta på Sverige – Brasilien stream, samtidigt som du spelar på odds rekommenderas gå till Bet365.

Där krävs det endast att du har ett spelkonto och minst 50 kr att använda på odds. Det är allt som krävs för att kunna sända Sverige – Brasilien i handbolls VM. Det kommer sedan vara möjligt att titta på samtliga matcher på samma sida.

Om du hellre prioriterar en riktigt bra Sverige – Brasilien live stream från handbolls VM så rekommenderas du att bli medlem hos Viaplay. Där kommer du att se matcherna i HD och med svenska kommentatorer.

Det kommer även vara möjligt att se Sverige – Brasilien på TV. Den kanal som visar matcher från handbolls VM är TV6.

  • Live streams: Bet365 eller Viaplay
  • Kanal: TV6

Speltips inför matchen

Att Sverige ska vinna matchen ger oss inga spelvärda odds. Det krävs en stor insats för att detta spelet ska kunna ge dig en större vinst. Istället så letar vi efter andra odds på Sverige – Brasilien. 7

Ett spel som vi anser är mer värt att spela på är att Sverige kommer att vinna med handicap -6. Det innebär att du kan tänka dig att matchen startar 0-6 till Braslien. Det ger oss ett bättre odds på en svensk vinst. En vanlig dag så ska Sverige vinna med minst denna marginalen mot ett landslag som Braslien.

När vi kollar in oddsen som finns för Sverige – Brasiliens match i handbolls VM så hittar vi bra nivå hos Unibet. Där ger de oss tillbaka 1.57. Det tycker vi känns som ett säkert speltips som ger oss acceptabla odds.

Du kan även ta och läsa vår guide med handbolls VM odds & bonus. Där tar vi upp många andra spel som kan vara intressanta för dig!

 

  • Speltips: Sverige vinner matchen (handicap -6 mål)
  • Odds: 1.57
  • Spelsida: Unibet

Mer nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.