Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 aug, 2023

Sverige – Australien 19/8: Stream, odds & speltips

Sverige Argentina speltips stream

Det är dags för bronsmatch i damernas fotbolls-VM. Vi har äran att se Sverige ta emot värdnationen Australien. Här presenterar vi speltips inför matchen med de bästa oddsen tillgängliga på marknaden.

Efter den stora besvikelsen för båda nationerna i semifinalen ges nu chansen till en ny medalj i fotbolls-VM 2023. Sverige står ansikte mot ansikte med Australien i en spännande bronsdrabbning. Vi delar även med oss av vårt speltips inför detta möte och förklarar hur du kan livestreama matchen.

Vad: Sverige – Australien, Fotbolls-VM – Damer
När: Den 19/8, kl. 10:00
Vart: Suncorp Stadium
Speltips: Vinner bronsmedalj: Sverige (2.02 hos LeoVegas)
Livestream: > Viaplay

Vinner bronsmedalj: Sverige

Odds = 2.02
Bonus: Få 100 kr gratisspel hos LeoVegas

Inför matchen

  • Sverige kände en stor besvikelse när de, dessvärre, släppte in ett sent mål mot Spanien bara en minut från slutet av ordinarie matchtid. Nu får de en ny chans mot Australien, med målet att åtminstone vinna en bronsmedalj.
  • Australien har genomgått en stark turnering, men de stoppades av England i det avgörande skedet, som lyckades vinna med 3-1 till sist.
  • En spännande batalj väntar på Olympic Stadium, där en fullsatt arena och en fantastisk atmosfär skapar en elektrisk stämning.

Streama Sverige – Australien

Sverige mot Australien kan enkelt streamas från en mobil, surfplatta, dator eller till och med en TV. För att göra detta krävs inget mer än ett abonnemang hos Viaplay. Deras omfattande utbud inkluderar inte bara fantastisk fotboll året runt, utan även många andra spännande sportevenemang.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sverige – Australien

Sverige – Australien speltips

Spänningen i mötet mellan Sverige och Spanien ökade mot matchens slut. Samtliga tre mål föll mellan minut 81 och 88, och det var Spanien som lyckades avgöra med det vinnande målet. Möjligen kunde Zecira Musovic ha parerat skottet från Olga Carmona Garcia, men å andra sidan är det svårt att lasta Musovic alltför mycket, särskilt med tanke på hennes imponerande prestationer genom turneringen. Detta markerade Sveriges första förlust i fotbolls-VM, vilket dessvärre inträffade under utslagsspelet.

Självklart var guldet det främsta målet, men att säkra en bronsmedalj innebär en viss prestige i sig. Jag är övertygad om att de svenska spelarna kommer ge sitt allt för att besegra Australien på Suncorp Stadium.

I den andra semifinalen möttes Australien och England i en relativt jämn match. Trots det var det England som avancerade till finalen genom att besegra Australien med 3-1. Australien höll dock ställningarna väl och kvitterade i minut 63 genom Samantha Kerr, som utförde en fantastisk målprestation. Senare utnyttjade England en chans i det australiska försvaret och tog ledningen 2-1 efter en tabbe. Slutresultatet 3-1 fastställdes i den 86:e minuten.

Inför matchen väljer vi att spela på att Sverige tar hem bronsmedaljen. Mötet mot värdnationen lovar vara tufft, då Australien har starkt publikstöd. Emellertid besitter Sverige en kvalitativt överlägsen trupp som har visat sin svårbesegrade natur i fotbolls-VM. Vad som ytterligare stärker Sveriges ställning är deras tätt försvar, kontra Australiens periodvis sårbara defensiv. Vi satsar på Sverige!

Vi säkerställer att du får de mest fördelaktiga oddsen för Sverige att erövra bronset mot Australien – Observera att spelet även inkluderar förlängning och straffar!

Mer odds & betting inför matchen

Vi har förtroende för vårt spel – samtidigt som det finns alternativ att överväga inför bronsmatchen mellan Sverige och Australien.

Vi har sammanställt odds och spelalternativ från den framstående speloperatören LeoVegas. Dessutom har spelbolaget en generös välkomstbonus som ger nya kunder ett gratisspel värde upp till 100 kr.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.94
Sverige fulltid 2.48
Över 1.5 kort 1.97
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar