Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 5 sep, 2021

Sundsvall – Örgryte, 6/9: Speltips & stream

Sundsvall – Örgryte, 6/9: Speltips & stream

GIF Sundsvall har fortfarande en liten chans att ta sig upp till Allsvenskan när de tar emot Örgryte i sin nästa Superettan match.

Sundsvall har spelat en match mindre i tabellen, där de ligger på en 6:e plats med 28 poäng efter 17 omgångar.

Örgryte är involverade i bottenstriden, där de tappade en 2-0 ledning till en kvittering senast mot Norrby.

Både Sundsvall, med seriens vassaste anfallspar, och Örgryte med målkungen Ajdin Zeljkovic (i bild) har vapen tillräckligt för att skapa en målfest.

Vad: Sundsvall – Örgryte, Superettan
Avspark: Den 2021-09-06, kl. 19:00
Vart: Norrporten Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.75 hos Unibet)

Sundsvall – Örgryte stream

Du kan streama Sundsvall och Örgryte från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sundsvall – Örgryte stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sundsvall – Örgryte via live stream

Speltips & odds

Efter 15 dagars uppehåll är det dags för GIF Sundsvall att spela en tävlingsmatch i Superettan.

Senast Sundsvall var i farten i ligaspelet var den 22 augusti 2021. Då blev det en hemmaseger över AFC Eskilstuna med 3-1. Innan dess slog man Värnamo hemma med 2-0. Laget har 8 poäng upp till serieledarna Värnamo. Med hälften av matcher kvar att spela ska inte Sundsvall räknas ut ännu.

I och med att hemmaformen har varit så bra har Sundsvall fått förtroendet hos spelbolagen även i denna landskamp.

Sundsvall är riktigt vassa framåt, med 26 baljor på 17 omgångar. Det är bara Landskrona som har nätat ett mål fler, fast de har spelat 2 matcher mer också.

Att målproduktionen har varit hög beror mycket på att de har Superettans vassaste anfallspar i Linus Hallenius och Pontus Engblom. Linus Hallenius har nätat 8 gånger och Pontus Engblom har gjort 7 mål. Sen finns det också Johan Bengtsson med 4 mål.

Försvaret är okej men inte mer än så, efter att ha släppt in 19 mål hittills. Att hålla nollan mot Örgryte kommer att bli svårt, då talismanen Ajdin Zeljkovic är i toppform. Han har nätat 9 mål denna säsong. Det är bara Dijan Vukojevic i Norrby som har gjort fler mål i serien.

Örgryte spelarna har fått vila i 8 dagar inför Sundsvall resan. I den senaste ligamatchen hade man 3 poäng i handen med 10 minuter kvar av matchen.

Ajdin Zeljkovic passade fram anfallskollegan Ailton när laget senast tog ledningen mot Norrby. Med kvarten kvar utökade Ajdin Zeljkovic ledningen till Örgryte, som därefter återigen visade att försvaret är i obalans. Ett straffmål av skyttekungledaren Dijan Vukojevic gav Norrby en reducering. På övertid kvitterade Johan Brannefalk.

Örgryte hade verkligen behövt en 3-poängare, då laget hade flyttats upp till en 9:e plats i tabellen. I stället är de på plats 13 i tabellen, i en väldigt jämn bottenstrid.

Till denna match får Örgryte klara sig utan försvararen Arvid Brorsson, som är avstängd på grund av för många gula kort.

Han är ett rejält avbräck för Örgrytes försvar, som redan har underpresterat och släppt in 24 mål på 18 omgångar.

Insläppta mål kan vi räkna med i Sundsvall också. Fast Örgryte har en tung anfallsstyrka och bör själva kunna klara av att hitta nätmaskorna igen.

Med Ajdin Zeljkovic i toppslag, både som målkung och assistskicklig, vågar vi nästan utlova målgaranti.

Därför landar spelet på att Sundsvall och Örgryte tillsammans producerar minst 3 mål i detta Superettan möte.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Andreas Andersson; Niklas Dahlström, Alexander Blomqvist, Anton Eriksson; Dennis Olsson, Erik Andersson, Pontus Silfwer, Ludvig Naavik, Jesper Carström; Linus Hallenius, Pontus Engblom.

Örgrytes möjlig startuppställning:

Fredrik Andersson; Hannes Sahlin-Gustavsson, Marcus Haglind Sangre, Anton Lans; Hampus Dahlqvist, Anel Raskaj, Eric Nohlgren, Elias Gustafson; Daniel Paulson, Ailton, Ajdin Zeljkovic.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar