Speltips & odds: Tuffare motstånd - målspel aktuellt (andra matchen i VM)

Chile tar emot Sverige i handbolls-VM under lördagen.

Ett målglatt möte

Under lördagen klockan 20:30 spelar Chile – Sverige mot varandra i deras andra respektive möte i handbolls-VM 2021. Lagen går in i denna matchen med två olika premiärer i ryggen.

I Chiles första match i årets VM-spel förlorade de med 35-29 mot ett starkt Egypten efter att ha gett värdnationen en bra kamp ända vägen till slutminuterna. Sydamerikanerna var länge med i matchen men fick tillslut se sig sig besegrade av hemmanationen. Nu väntar ett tufft möte med Sverige och mycket talar emot dem även under lördagskvällen. Vi tror dock att Chile kommer att vara med i matchen och göra sina mål, även om det inte kommer att räcka ända fram till en seger.

Efter en kaosartad uppladdning med byte av premiärmotståndare från Tjeckien stod det klart dagen innan match att Sverige skulle möta Nordmakedonien. Detta visade sig efter bara några minuter in i matchen under torsdagen att det inte hade några större betydelse för svenskarna, och de vann komfortabelt mötet med 32-20. Sverige hade inga problem att trycka bort motståndaren från mål, samtidigt som Hampus Wanne visade vägen i matchen genom att göra hela 11 baljor. Vi tror att detta kommer att fortsätta mot Chile som är även de är målfarliga.

Speltips & odds

Efter en turbulent start på mästerskapet har Sveriges grupp i VM nu börjat. Den första matchen är spelad och svenskarna vann sin första match med råge. Med sitt goda självförtroende tror vi att laget kommer att förlänga sin vinstsvit mot Chile under lördagen. Chilenarna har visat prov på en målglad anda (som såväl Sverige) och satte 29 bollar mot värdnationen Egypten i deras första match i turneringen.

Vi tror att matchen mellan Chile – Sverige under lördagskvällen kommer att vara ett möte där båda lagen kommer att försöka ta kommandot i matchen och svänga fram och tillbaka med många mål.

Ett spel på att det andra mötet i gruppen för respektive lag mellan Chile – Sverige i handbolls-VM kommer att vara målrik och kommer att generera Över 56.5 mål i matchen totalt (2-vägs). Detta, och mycket mer, finns tillgängligt just nu för ett generöst odds till 1.75 gånger pengarna på Bet365. Ta del av detta fina odds annat smått och gott på Bet365.

  • Tips: Ö 56.5 – Totalt (2-vägs)
  • Odds: 1.75 på Bet365 (odds hämtat 16/1, 11:05)
Nothing configured for 'tip' post type.