Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 13 jan, 2021

Speltips & odds: Snabba vändningar i motståndare 14/1

Sverige tar emot Nordmakedonien under torsdagen.

Förutsättningarna inte de bästa – blir kross ändå

Under onsdagen klockan 20:30 spelar Sverige – Nordmakedonien mot varandra i deras respektive premiärmatch i årets handbolls-VM. På grund av en stor smittspridning av coronaviruset inom Tjeckiens trupp (hela 17 stycken har insjuknat) tvingas laget dra sig ur mästerskapet och ersätts av Nordmakedonien som istället står som en av motståndarna för svenskarna i deras grupp.

Genrepet inför VM mot Montenegro blev inställt och förberedelserna har inte gått deras väg på sistone. Sverige kommer till denna turnering med en osäker känsla efter att ha fått en minimal tid att förbereda sig för detta motstånd. Laget har dock flera världsvana och rutinerade spelare som kommer att klara av den skiftningen av motståndare på kort tid galant och ge allt de har under kvällen. Efter ett mindre bra EM 2020 vill herrarna nu ta nya tag och ge tillbaka till de svenska supportrarna i Egypten. Vi tror att Sverige kommer att föra denna match mot Nordmakedonien och chocka dem offensivt i första halvleken, vilket vårt utvalda tips visar. Bland flera rutinerade spelare som Andreas Palicka, Albin Lagergren, Hampus Wanne, Max Darj och Jim Gottfridsson finns också hela nio mästerskapsdebutanter.

Nordmakedonien får skynda snabbt, istället för långsamt, och ta sig till Egypten för att ställa upp i detta efterlängtade VM 2021 som många har längtat efter. Detta landslag var första reserv att komma med tack vare deras 15:de plats i EM förra året. Nordmakedonierna är svåranalyserade på grund av Sverige inte har hunnit förbereda sig till att möta just detta laget, vilket vi tror inte kommer att vara ett större problem för svenskarna under torsdagskvällen. Nordmakedonien har spelare och en trupp som ska vara flera nivåer sämre än Sveriges och få det oerhört tufft mot svenskarnas pigga offensiv med exempelvis vänstersexan Hampus Wanne. Vi tror att laget har inte hunnit landa i att de ska vara med i turneringen och Sverige äga den första halvleken till fullo.

Speltips & odds

Mötet har varit ovisst på grund av pandemin som råder tills motståndaren för Sverige nu står klar och Nordmakedonien står redo. Matchen kommer att erbjuda mycket i kamp och kommer även att vara en match där bortalaget har det svårt att hantera svenskarna mötet igenom.

Vi tror att matchen mellan Sverige – Nordmakedonien under torsdagskvällen kommer att vara ett möte där hemmalaget försöker ta kontrollen över matchen och sätta tempot och bortalaget försvara och försöka kontra.

Ett spel på att matchen mellan Sverige – Nordmakedonien i handbolls-VM kommer att börja med att Sverige gör över 26.5 i 1:a halvlek (1:a halvlek – Totalt) finns för ett bra odds till 2.05 gånger pengarna på Bet365. Ta del av detta fina odds och mycket mer inne på Bet365.

  • Tips: Sverige – Ö 26.5 (1:a halvlek – Totalt)
  • Odds: 2.05 på Bet365 (odds hämtat 13/1, 18:50)

Fler speltips

EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Gustaf Rauer

128 Artiklar