Speltips & odds: Mål, mål och åter mål 27/1

Sverige ställs mot Qatar i kvartsfinalen i VM.

Har “momentum” – många mål i matchen

Under onsdagen klockan 20:30 möter Sverige – Qatar i kvartsfinal i handbolls-VM. Svenskarna går in som klara favoriter in i detta möte med otroliga 1.16 i odds hos Bet365. Qatar förlorade mot grannarna Danmark med 32-23 tidigare i VM:s huvudrunda.

Efter en tung period där många bollar studsade allt annat än i mål för Sverige fick dem äntligen till det i deras senaste möte i VM. I deras föregående match vann de övertygande mot Ryssland handbollförbundets lag med 20-34 och spelade verkligen ut sitt register. Nya i truppen som inhoppande Albin Lagergren och Valter Chrintz visade framfötterna och dominerade mot ryssarna. Till denna matchen mot Qatar tror vi att Sverige kommer in med ett gott självförtroende och ett “momentum” från föregående match.

På förhand var det antingen Argentina eller Qatar det motstånd som många hoppades på, och det blev det sistnämnda tillslut. Qatar vann mot Argentina i deras senaste match med 25-26 efter en spännande drabbning. Lagets duktige målvakt Danijel Saric storspelade och kommer att vara det största hotet mot svenskarna under onsdagskvällen. Vi tror, trots detta i åtanke, att Sverige är i tillräckligt bra slag för närvarande för att göra många mål i detta mötet och att slutresultatet lagen emellan blir stort.

Speltips & odds

Sverige hade väldigt svårt att göra mål mot både Belarus och Slovenien i deras senaste matcher, något som nu är som bortblåst sedan föregående match. Det finns många duktiga målskyttar och vi tror på ännu en målrik match under onsdagen.

Vi tror att matchen mellan Sverige – Qatar under onsdagskvällen kommer att vara ett möte där hemmalaget äger matchen och trycker på för mål under stora delar av matchen. Detta kommer att resultera i ett målglatt slutresultat och höga siffror.

Ett spel på att kvartsfinalen i handbolls-VM mellan Sverige – Qatar kommer att vara målrik tror vi på. Vi tror på spelet Över 51.5 mål totalt i matchen. Till ett odds på generösa 1.78 lägger vi våra pengar på detta och att Sverige hittat nycklarna till målet. Detta oddset kan du se på Bet365 och en massa annat.

  • Tips: Ö 51.5 – Totalt (2-vägs)
  • Odds: 1.78 på Bet365 (odds hämtat 26/1, 19:10)

Fler speltips

Torino – Roma, 20/5: Speltips & stream
Torino - Roma, 20/5: Speltips & stream
I den sista omgången av italienska Serie A möts Torino och Roma i ett öppet möte. Se hur du streamar fredagsmatchen, samt vårt speltips.
18 maj, 2022 | Katten Jansson
BP – Östersunds FK (19/5): Stream, speltips & odds
BP - Östersunds FK (19/5): Stream, speltips & odds
Brommapojkarna ställs emot Östersund i Superettan. Ta del av speltips och hitta er live stream till matchen.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Östers IF – Halmstads BK (19/5): Stream, speltips & odds
Östers IF - Halmstads BK (19/5): Stream, speltips & odds
Vi tror att Halmstad tar sjätte raka segern, när man gästar småländska Östers IF.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg