Speltips inför Sverige – Frankrike: Bäst odds

fredricpettersson-sverige-handboll

Sverige ställs mot Frankrike i en semifinal i handbolls VM 2021. Här försöker vi ta fram ett speltips inför matchen med de bästa oddsen att spela på. Kan Sverige nå till en historisk final. Kanske till och med mot Danmark?

Här kollar vi in förutsättningarna. Kan Sverige som underdogs kunna chocka fransmännen? Svårt. Men helt klart möjligt!

Speltips – Sverige vinner

Om vi går genom trupperna i både Sveriges och Frankrikes landslag så kan vi se en klasskillnad. Det är många fina klubbadresser hos det franska laget. Allt från Paris Saint Germain till FC Barcelona. Det är inte mycket snack om att Frankrike ställer upp med ett bättre lag på pappret.

Har Sverige andra vapen för att kunna vinna mot Frankrike ikväll? Absolut. Inte minst så är deras mycket sammansvetsade trupp ett bra vapen. Man håller en jämna nivå intern och Andreas Palicka i Sveriges mål har energi över till ett helt lag. Det är just lagkänslan som kan vara Sveriges vassaste vapen när det gäller.

Det kan även ses som en fördel att ha lite mer okända spelare i truppen. Många av världsspelarna i Frankrike är kända för sina specialitér. Det är en fördel för Sveriges målvakter att ha en aning om vilka spelare som skjuter skotten.

Det kommer bli otroligt viktigt med just målvaktsspelet. Vi såg mot Qatar att det är väldigt enkelt att vinna matcher om målen bakåt begränsas till det närmaste maximala. För svensk del kommer det bli viktigt att få igång spelmotorn Jim Gottfridsson. Det kan vara skillnaden mellan vinst och förlust ikväll.

Det gäller att få stopp på de tunga fransmännen. Inte minst vid 6-meters linjen. De har Luka Karabatic som troligen är en av de bästa 6-meters spelaren i världen. Det blir något för svenske Max Darj att jobba på ikväll.

Vårt hjärna säger Frankrike – men vårt hjärta bankar helt klart för en blågul seger. Nu när det är en finalplats på spel så kan vi inte låta bli att spela på att Sverige vinner matchen. Ungern visade att Frankrike inte är ett omöjligt landslag i deras kvartsfinal.

Ett alternatvt spel vore att spela på en målfylld match. Det kan mycket väl bli många bollar i mål under en het match som denna.

  • Speltips: Sverige vinner – 2.70
  • Alternativt speltips: Över 53,5 mål i matchen – 1.77
  • Speltips: Unibet

Kan det bli final mot Danmark?

Inte för att gå händelserna i förväg – men skulle det bli en skandinavisk kväll under den 29/1. Då öppnas det upp för en final mellan Danmark – Sverige. Det skulle bli en historisk VM-final där mycket prestige är inblandat.

Danmark spelar mot Spanien i en match som sänds på TV kl. 20:30 ikväll.

Vi kan inte hlla tummarna nog för att Sverige går mot en final ikväll!

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman