Spanien - Portugal, 4/6: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Spanien
Oavgjort
Portugal
Odds hämtat på bet365: 2/6 19:15

Spanien och Portugal, två av EM-favoriterna, möts i en träningsmatch inför mästerskapet. En riktigt spännande match, som vi ger er speltips till. Vi hjälper er även att hitta en Spanien – Portugal live stream.

Spanien och Portugal tillhör alltid favoriterna när det vankas stora mästerskap. Här ställs de mot varandra som en del av uppladdningen inför EM, och som en liten repris på mötet i VM för tre år sedan.

Vi ger er det viktigaste inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Spanien – Portugal stream att se live. Här hittar ni odds till EM 2021.


Streama fotboll på Bet365

Se fotboll från Europa hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Spanien – Portugal
När: Den 4/6, kl. 19:30
Vart: Estádio Wanda Metropolitano
Vad: Träningslandskamp
TV:
Speltips: Portugal vinner matchen – rak 2:a (3,40 hos Bet365)

Inför matchen

  • Spanien och Portugal möttes i VM 2018, i en galen 3-3-match där Cristiano Ronaldo gjorde hattrick.
  • Portugal har nog ett ännu starkare lag än då, med stjärnor som Bruno Fernandes och João Félix som tagit ytterligare steg.
  • Båda lagen kommer att spela i fotbolls-EM i sommar.

Streama Spanien – Portugal live

Det är riktigt enkelt att live streama Spanien – Portugal. För att se matchne direkt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen live på nätet, och även live streama EM 2021.

Sändningen på C More håller hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud. Titta på fotboll direkt från valfri enhet – kolla från mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast tillgänglig kan ni koppla er Spanien – Portugal stream till TV-skärmen.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama Spanien – Portugal

Speltips inför matchen

Spanien och Portugal möttes i VM 2018, i en fantastiskt spännande match som slutade 3-3. Nu möts de igen, fast i vänskapssammanhang, vilket de även gjorde i höstas i en match som slutade 0-0. Inte direkt den sprakande tillställning som vi fick se ett par år tidigare.

Det är två lag med siktet inställt på EM-titeln som gör upp på Estádio Wanda Metropolitano, och det är också de två senaste EM-mästarna som möts. Spanien delar grupp med Sverige och är således lite extra intressanta för oss att följa, men det är enligt vår mening Portugal som är det något starkare laget av dessa två.

Portugals offensiv är av alldeles makalös kvalitet. På det offensiva mittfältet finner vi Premier League-stjärnorna Bruno Fernandes och Bernardo Silva, tillsammans med Jota, som även han har en fantastisk PL-säsong bakom sig. Vill man går det också att slänga in miljardspelaren João Félix i den där elvan. Och i anfallet hittar vi ju den största stjärnan av alla, Cristiano Ronaldo. Behöver han hjälp av en annan anfallare så har vi André Silva, som ofta hittar målet i landslagströjan.

Även längre bak i lagdelarna är det idel klass. Rúben Neves och João Moutinho utgör ett samspelt och pålitligt mittfält, och i försvaret har vi veteranen Pepe och kometen Rúben Días. Därtill offensivt skickliga Raphaël Guerreiro och João Cancelo på ytterbackarna.

Vi tror faktiskt att detta Portugal slår Spanien, som inte alls är lika stjärntätt som för några år sedan. Den raka 2:an är spännande, och ger hela 3,40 gånger insatsen. Vi slår till.

  • Vårt speltips: Portugal vinner
  • Odds: 3,40
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Den 29 september (29/9) så kan du se Malmö - Zenit St Petersburg stream från Champions League. Läs hur du sänder matchen på TV & online.
News icon 27 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman