Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jun, 2021

Spanien – Portugal, 4/6: Stream, speltips & odds

Spanien Portugal speltips stream

Spanien och Portugal, två av EM-favoriterna, möts i en träningsmatch inför mästerskapet. En riktigt spännande match, som vi ger er speltips till. Vi hjälper er även att hitta en Spanien – Portugal live stream.

Spanien och Portugal tillhör alltid favoriterna när det vankas stora mästerskap. Här ställs de mot varandra som en del av uppladdningen inför EM, och som en liten repris på mötet i VM för tre år sedan.

Vi ger er det viktigaste inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Spanien – Portugal stream att se live. Här hittar ni odds till EM 2021.


Streama fotboll på Bet365
Se fotboll från Europa hos Bet365

Vad: Spanien – Portugal
När: Den 4/6, kl. 19:30
Vart: Estádio Wanda Metropolitano
Vad: Träningslandskamp
TV:
Speltips: Portugal vinner matchen – rak 2:a (3,40 hos Bet365)

Inför matchen

  • Spanien och Portugal möttes i VM 2018, i en galen 3-3-match där Cristiano Ronaldo gjorde hattrick.
  • Portugal har nog ett ännu starkare lag än då, med stjärnor som Bruno Fernandes och João Félix som tagit ytterligare steg.
  • Båda lagen kommer att spela i fotbolls-EM i sommar.

Streama Spanien – Portugal live

Det är riktigt enkelt att live streama Spanien – Portugal. För att se matchne direkt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen live på nätet, och även live streama EM 2021.

Sändningen på C More håller hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud. Titta på fotboll direkt från valfri enhet – kolla från mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast tillgänglig kan ni koppla er Spanien – Portugal stream till TV-skärmen.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama Spanien – Portugal

Speltips inför matchen

Spanien och Portugal möttes i VM 2018, i en fantastiskt spännande match som slutade 3-3. Nu möts de igen, fast i vänskapssammanhang, vilket de även gjorde i höstas i en match som slutade 0-0. Inte direkt den sprakande tillställning som vi fick se ett par år tidigare.

Det är två lag med siktet inställt på EM-titeln som gör upp på Estádio Wanda Metropolitano, och det är också de två senaste EM-mästarna som möts. Spanien delar grupp med Sverige och är således lite extra intressanta för oss att följa, men det är enligt vår mening Portugal som är det något starkare laget av dessa två.

Portugals offensiv är av alldeles makalös kvalitet. På det offensiva mittfältet finner vi Premier League-stjärnorna Bruno Fernandes och Bernardo Silva, tillsammans med Jota, som även han har en fantastisk PL-säsong bakom sig. Vill man går det också att slänga in miljardspelaren João Félix i den där elvan. Och i anfallet hittar vi ju den största stjärnan av alla, Cristiano Ronaldo. Behöver han hjälp av en annan anfallare så har vi André Silva, som ofta hittar målet i landslagströjan.

Även längre bak i lagdelarna är det idel klass. Rúben Neves och João Moutinho utgör ett samspelt och pålitligt mittfält, och i försvaret har vi veteranen Pepe och kometen Rúben Días. Därtill offensivt skickliga Raphaël Guerreiro och João Cancelo på ytterbackarna.

Vi tror faktiskt att detta Portugal slår Spanien, som inte alls är lika stjärntätt som för några år sedan. Den raka 2:an är spännande, och ger hela 3,40 gånger insatsen. Vi slår till.

  • Vårt speltips: Portugal vinner
  • Odds: 3,40
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar