Sirius - Kalmar FF, 1/5: Speltips & livestream

Resultat
Odds
Sirius
Oavgjort
Kalmar FF
Odds hämtat på bet365: 27/4 18:15

Sirius – Kalmar FF möter varandra i allsvenskan under lördagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Sirius – Kalmar FF live stream.

I allsvenskan ska mötet mellan Sirius – Kalmar FF spelas under lördagen, vi ger dig ett speltips till matchen – och visar även hur du kan streama mötet. Båda lagen har verkligen imponerat i inledningen av säsongen och är jämna. Vi tror därför på ett oavgjort resultat mellan Sirius och Kalmar FF.

Nu har det blivit dags för de två lagen att ställas emot varandra. Kolla in vårt speltips & odds till Sirius – Kalmar FF, och se även bet365 bonus till matchen.

Streama fotboll i Sverige

Se fotboll hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sirius – Kalmar FF
Matchstart Kl. 15:00, den 1/5
Vart: Studenternas IP, Uppsala
Live stream: Discovery+
TV-kanal:
Speltips: Oavgjort (3.00 hos Bet365)

Streama Sirius – Kalmar FF

Det är lätt att streama Sirius – Kalmar FF i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Discovery+.

Det går att ha igång din live stream och fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery plus
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa sportabonnemanget
  4. Streama Sirius – Kalmar FF live

Speltips inför matchen

Under lördagen ska matchen mellan Sirius – Kalmar FF spelas på Studenternas IP i allsvenskan. Båda lagen kommer med två segrar i bagaget av lika många möjliga i inledningen på säsongen.

Sirius kommer till detta mötet med en frisk vind i ryggen. Laget har inlett den allsvenska säsongen strålande och har vunnit båda sina matcher, först mot Halmstads BK med 1-0 och sedan 1-2 mot BK Häcken.

Den nytillsatte tränaren Daniel Bäckström har verkligen fortsatt i framgångskonceptet från föregående säsongen och spelar en passningsorienterad fotboll som ger resultat.

Kalmar FF åker uppåt i landet till Uppsala för att ta sig an en värdig motståndare och Henrik Rydströms förra klubb. Under Rydström ser Kalmar FF spännande ut och har, precis som Sirius förra året, stort bollinnehav och gör resultat.

I Kalmar FF:s senaste match vann de mot Örebro med 1-0 efter mål av talangen Isak Jansson i den 82:a minuten. Lagets match dessförinnan vann de också med ett mål, 0-1, och där mål av Oliver Berg på straff.

Vårt speltips

Båda lagen är fin form för närvarande och ser oerhört bra ut i sitt spel. Både Sirius och Kalmar FF spelar en passningsorienterad fotboll och har stort bollinnehav i sina matcher. Vi tror att det kommer att bli oerhört jämnt i Sirius – Kalmar FF under lördagen och de kommer att fajtas om segern.

De två senaste mötena lagen emellan har slutat i oavgjort resultat (1-1, 2-2), vilket vi tror även på i denna omgången i allsvenskan. Lagen är jämna och vi kan inte se att någon är bättre än den andra just nu. Vi tror att matchen slutar oavgjort.

Vi landar därför i att spela på att matchen slutar oavgjort, till ett bra odds på 3.00 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort (Fulltidsresultat)

Fler speltips

Venezia – Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Venezia - Fiorentina, 18/10: Speltips & stream
Nykomlingen Venezia tar emot Fiorentina i den italienska Serie A. Vi går igenom odds, streaming och ger ett rakt speltips, till ett bra odds.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
Arsenal – Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Arsenal - Crystal Palace, 18/10: Speltips & stream
Måndagsmatchen i Premier League bjuder på en hård kamp mellan Arsenal och Crystal Palace. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
17 oktober, 2021 | Katten Jansson
IFK Göteborg – Örebro SK, 17/10: Stream, speltips & odds
IFK Göteborg - Örebro SK, 17/10: Stream, speltips & odds
IFK Göteborg och Örebro SK gör upp i ett riktigt ångestmöte. Ta del av allt inför matchen här, från speltips till information om live stream.
16 oktober, 2021 | Emil Sandberg