Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 jun, 2022

Sirius – IFK Göteborg, 27/6: Speltips & stream

Det är ytterst lite som skiljer IK Sirius FK och IFK Göteborg när gängen drabbas samman efter en månads lång vila i Allsvenskan.

Båda lagen har kammat hem 14 poäng efter 10 omgångar och ligger på den nedre halvan av tabellen. Däremot är det långt ner till en nedflyttning.

På hemmagräs har Sirius visat sig vara urstarka och borde få bära på favoritskapet mot IFK Göteborg, som har 3 raka förluster på resande fot.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Sirius – IFK Göteborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-06-27, kl. 19:00
Vart: Studenternas IP
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Sirius +0 (Odds: 2.08 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’K0hBMk4WT9HN8u5pr27a400ZX6fRvuMyetmExruK’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sirius – IFK Göteborg live

Hos Discovery Plus kan du se måndagsmatchen i Allsvenskan mellan Bayern München och Wolfsburg online.

Det är lätt att komma igång. Du behöver ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, som Sirius – IFK Göteborg live.

Du kan se matchen via mobilen, datorn eller surfplattan, bland annat, efter att ha tecknat ett abonnemang.

  • Ta dig vidare till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Sirius och IFK Göteborg live

Speltips & odds

För 6:e säsongen i rad spelar Sirius i den högsta divisionen i Sverige. De har etablerat sig som ett stabilt mittenlag, fullt kapabla till att slåss om alla poäng, i alla fall hemma i Uppsala.

På hemmagräs har det blivit 3 segrar och en förlust.

Överlag har man slagit Varberg, Helsingborg, Elfsborg och Sundsvall. Sedan har det också blivit storförluster mot Djurgårdens IF, Hammarby och Mjällby, när spelet inte har stämt.

Innan uppehållet stämde det mesta. Framförallt målskyttet. Under de 4 senaste omgångar blev det minst 2 mål per match och totalt 9 fullträffar.

Det skämtar man inte bort.

Medan Sirius är nöjda över sina resultat är gästerna väldigt besvikna över hur säsongen har varit.

Med tanke på spelartruppen borde IFK Göteborg har klarat av ett bättre facit. Men så är inte fallet. Det är ytterst lite som stämmer i den rutinerade truppen. Managern Mikael Stahre ligger illa till, om inte en stor förbättring sker genast.

Det är inte så trovärdigt med tanke på att resultatet inte har varit bra alls. Laget har 3 raka bortaförluster mot Malmö FF, AIK och Elfsborg. Innan uppehållet togs en 2-0 seger hemma mot Sundsvall, som ändå var andrum inför vilan.

På Studenternas IP brukar Sirius ta tag i taktpinnen och styra spelet. Något de också borde klara av mot IFK Göteborg, där endast Marcus Berg, med 5 fullträffar, har varit i toppslag.

Då spelbolag erbjuder jämna odds finns det ett värde i asiatiska handikapp linan på Sirius +0. Då återbetalas pengarna vid ett oavgjort resultat.

Därför faller spelet på att Sirius täcker den asiatiska handikapp linan på +0. Förlust vid en bortaseger och vinst vid en seger till Sirius.

  • Vårt speltips: Sirius +0 Asian Handicap
  • Odds: 2.08
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att IFK Göteborg inte reser hem från Uppsala med en full pott.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Sirius – IFK Göteborg.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Sirius vinner matchen 3.00
Över 10,5 hörnor i matchen 1.92
Under 2,5 mål i matchen 1.90

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar