Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 jul, 2023

Sirius – Hammarby (9/7): Stream, speltips & odds

Sirius Hammarby speltips stream

Vad: IK Sirius – Hammarby IF, Allsvenskan
Avspark: Den 9/7, kl. 15:00
Vart: Studenternas IP
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2.56 hos Expekt)

Sirius och Hammarby möts på Studenternas IP under söndagen, och det är en match som Hammarby verkligen skulle behöva vinna. Vi ger er här vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama mötet live.

Hammarbys säsong har inletts väldigt svagt, och man befinner sig för tillfället på en tionde plats i tabellen. Man har onekligen inte lyckats ersätta spelartappen från i vintras, och toppstriden r nog redan relativt körd.

På söndag ställs de grönvita mot Sirius, som ligger två placeringar nedanför ”Bajen” i tabellen. Det blir en intressant match mellan två lag som presterat ungefär lika bra denna säsong. Vi ger er här vårt speltips till matchen, och visar hur ni kan streama den online.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Sirius Match Outcome
Match Starts 09/07 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby har stått för en väldigt svag säsong, och tränaren Marti Cifuentes ryktas hänga löst.
 • Sirius avslutade vårsäsongen med tre segrar, men förlorade i återstarten mot MFF med 0-3.
 • Ifjol vann Hammarby motsvarande match med 3-0.
Allsvenskan

09th July 2023 - 13:00

Studenternas IP

Hammarby

Match Ended
Sirius

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Streama Sirius – Hammarby

Det är rätt enkelt att finna en IK Sirius – Hammarby stream att se direktsänt på nätet, och allt som krävs för att ni ska se matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort är det bara att börja streama Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha igång er IK Sirius – Hammarby live stream via mobil så väl som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande tillgänglig kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att streama Sirius – Hammarby IF, då det är så bra kvalitet på bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna av hög klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Sirius – Hammarby

Speltips & odds: Sirius – Hammarby

Efter förra säsongen tappade Hammarby flertalet viktiga kuggar, i form av Gustav Ludwigson, Mohanad Jeahze, Darijan Bojanic, Jeppe Andersen och Simon Sandberg. Ingen av ersättarna har riktigt kommit in i det. Tesfaldet Tekie inledde säsongen bra men tappade sedan, Simon Strand verkar inte hålla måttet och Adi Nalic har inte fått till något flyt i sitt spel ännu. August Mikkelsen ser ut att väga alldeles för lätt, och verkar sakna självförtroende för tillfället.

Därtill har Hammarby ”förstärkt” laget genom att flytta upp flertalet spelare från HTFF. I matchen mot Elfsborg i måndags fick vi se fyra spelare som spelade Division 1-fotboll ifjol – Montader Madjed, Jusef Erabi, Fredrik Hammar och Markus Karlsson – och även om det är duktiga spelare så är det svårt att hoppa två divisioner på ett halvår, och där förväntas kunna mäta sig med allsvenska topplag.

Nu ställs Hammarby emot Sirius, som inledde säsongen svagt men som sedan stod för idel segrar i sina tre avslutande matcher innan uppehållet. Under uppehållet möttes Sirius och Hammarby i en träningsmatch, som Bajen vann med 4-1 efter mål från just tre HTFF-killar: Erabi, Madjed och Hammar, samt från Nalic.

Sirius återstartade Allsvenskan med att förlora med 0-3 mot Malmö FF, och fick då dessutom viktige försvararen Patrick Nwadike utvisad. Utan honom lär man få det svårt mot Hammarby här, och vi tror på en grönvit seger. Den raka 2:an spelas, till 2.56 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 2.56
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Sirius – Hammarby är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har många bra odds. Titta också in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni fler odds på Sirius – Hammarby.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.55
Över 2,5 mål 1.79
Under 2,5 mål 2.02

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar