Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 feb, 2024

Servette – Skellefteå 20/2: Stream, odds & speltips

Det är dags för final i Champions Hockey League, och vi får bevittna mötet mellan Servette och Skellefteå i den sista matchen i CHL. Nedsläpp sker klockan 19:30.

Finalen spelas på Patinoire des Vernets i Geneva, och det är verkligen en högintressant match mellan två starka lag – Servette från Schweiz och Skellefteå från Sverige. Få en komplett översikt inför matchen där vi presenterar speltips, granskar oddsen och visar dig hur du kan streama denna nervkittlande finalmatch. Följ med oss hela vägen.

Vad: Servette – Skellefteå, CHL – Final
När: Den 20/2, kl. 19:30
Vart: Patinoire des Vernets
Speltips: Under 5.0 mål (1.91 hos Betsson)
Livestream: > Bet365

Under 5.0 mål

Odds = 1.91
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Skellefteaa vs Geneve-Servette Match Outcome
Match Starts 20/02 19:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Servettes väg till finalen: Åttondelsfinal: München, Kvartsfinal: Växjö, Semifinal: Lukko.
 • Skellefteås väg till finalen: Åttondelsfinal: Trinec, Kvartsfinal: Färjestad, Semifinal: Vitkovice.
 • En avgörande match återstår för att avgöra vilket lag som får lyfta CHL-pokalen.

Servette – Skellefteå stream

En ytterst spännande finalmatch står för dörren i CHL, och här ser vi till att du inte går miste om den genom att presentera en guide om hur du nästan kostnadsfritt kan streama matchen.

Spelbolaget Bet365 innehar rättigheterna till CHL och kommer därmed att sända matchen på sin plattform. För att komma igång med live streaming online hos Bet365 behöver du först skapa ett konto. Klicka enkelt på länken i vår guide nedan för att direkt nå deras plattform.

Efter att du har skapat ett konto är det dags att göra en minimuminsättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-tjänst, och sedan är du redo att börja streama finalmatchen, samt ta del av det omfattande utbudet av andra evenemang som Bet365 erbjuder.

Kom igång med live streaming hos Bet365 redan idag!

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Servette – Skellefteå

Servette – Skellefteå speltips

Vi har en högst spännande match att se fram emot på tisdag med nedsläpp klockan 19:30 mellan Servette och Skellefteå. I denna match kommer avgörandet falla om vilket lag som tar hem den prestigefyllda CHL-titeln. Följ med oss när vi går igenom vårt speltips inför matchen.

Vi väljer faktiskt att fokusera på ett målspel och här kommer vi att spela på under 5.0 mål. Det innebär att matchen måste sluta med färre än fem mål för att spelet ska hitta in, och vid exakt fem mål återbetalas insatsen.

Vi anser att detta är ett klokt val i en finalmatch, där spelen ofta präglas av taktik och en mer defensiv inställning. Förhoppningsvis resulterar det i en match med färre mål.

Samtidigt är det två högkvalitativa lag som har besegrat flera starka motståndare på vägen till finalen. Därför kan det även gå åt det andra hållet, och vi kan få se en intensiv ishockeymatch med många vackra mål. Trots det tror vi att matchen åtminstone håller sig under 5.0 mål, vilket gör detta till ett välgrundat val.

Spelet lägger vi hos spelbolaget Betsson och vi får fantastiska 1.91 gånger pengarna.

Mer odds & betting inför matchen

En finalmatch förtjänar självfallet fler speltips än ett, och därför har vi gjort jobbet och tagit fram flera odds-alternativ inför matchen mellan Servette och Skellefteå. Kom ihåg att alltid granska dina val extra noggrant innan du placerar ett spel, och sist men inte minst, spela ansvarsfullt.

Samtliga odds som vi presenterar är hämtade från spelbolaget Betsson, som vi starkt rekommenderar. Ta dig gärna in på deras sida och utforska deras fantastiska erbjudande där alla nya kunder kan ta del av upp till 500 kr i bonus.

Speltips Odds
Skellefteå vinner 2.50
Under 4.5 mål 2.15
Rätt resultat: 1-3 15.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar