Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 okt, 2023

Serbien – Montenegro (17/10): Stream, speltips & odds

serbien montenegro speltips stream

Vad: Serbien – Montenegro, EM-kval
Avspark: Den 17/10, kl. 20:45
Vart: Stadion Rajko Mitic, Belgrad
Stream: > Viaplay
Speltips: Över 2,5 mål (1.79 hos Expekt)

Serbien och Montenegro möts i en mycket het match i EM-kvalet. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till info om live stream.

Serbien och Montenegro slåss båda om att nå EM 2024, och på måndag kväll möts de i en het sammandrabbning. Serbien innehar just nu andraplatsen i gruppen, medan Montenegro ligger på tredje plats. Än så länge har båda lagen EM-avancemanget i egna händer.

Här ger vi er allt inför Serbiens match mot Montenegro, i Grupp G av EM-kvalet. Ta del av vårt speltips, och se hur ni kan streama mötet direktsänt på internet.

Över 2,5 mål (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!
Serbia vs Montenegro Match Outcome
Match Starts 17/10 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Serbien och Montenegro slåss båda om att ta en av EM-platserna i Grupp F. Båda lag har än så länge ödet i egna händer.
 • Nationerna har mötts tre gånger genom historien, och Serbien har vunnit varenda gång. 2-0, 2-1 och 2-0 har resultaten blivit.
 • Montenegros mittback Igor Vujacic är avstängd här, efter rött kort mot Bulgarien senast.
EURO Qualification Grp. G

17th October 2023 - 18:45

Stadion Rajko Mitic

Serbia

Match Ended
Montenegro

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.3

Average goals scored

0/3

Matches were draws

66%

Goals scored in first half

EURO Qualification Grp. G

2023

Montenegro

0

Serbia

2

UEFA Nations League C Grp. 4

2018

Serbia

2

Montenegro

1

2018

Montenegro

0

Serbia

2

Streama Serbien – Montenegro

Det är rätt lätt att finna en Serbien – Montenegro live stream att se direktsänt på internet, och allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt online är att skapa ett konto hos Viaplay och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart kan ni se alla matcher från EM-kvalet direkt på nätet.

Det går utmärkt att titta på er Serbien – Montenegro stream via mobil såväl som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skrämen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama Serbien – Montenegro kommer att bli nöjda med det valet. Det är hög kvalitet på bild, ljud och kommentatorer på sändningen.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Serbien – Montenegro

Serbien – Montenegro speltips

Det var inte många år sedan Serbien och Montenegro delade landslag, dessa två länder som båda var en del av forna Jugoslavien. Men sedan 2007 har nationerna varsina landslag. Sedan dess har de hunnit med att mötas vid tre tillfällen, och Serbien har vunnit varenda gång.

Det är Serbien som är den tydliga storebrodern, med tio gånger fler invånare och ett fotbollslag som alltid varit och ännu är bättre. Men tar vi oss en titt på tabellen i Grupp G ser det förvånansvärt bra ut för Montenegro. Femlagsgruppen ser ut som följande:

 • 1. Ungern, 13 poäng (5 spelade matcher)
 • 2. Serbien, 10 poäng (6 spelade)
 • 3. Montenegro, 8 poäng (5 spelade)
 • 4. Litauen, 5 poäng (6 spelade)
 • 5. Bulgarien, 2 poäng (6 spelade)

Ungern i förarsätet alltså, och med tanke på att de dessutom möter både Litauen och Bulgarien i de avslutande matcherna ska det mycket till för att de ska missa EM. Bakom Ungern finner vi Serbien på en andraplats, två poäng före Montenegro men också med en match mer spelad. Båda lag har avancemanget i egna händer, och det kommer att bli ett mycket hett derby på Stadion Rajko Mitic denna måndagskväll.

Vi tror på en händelserik match, där inget av lagen kommer att ge sig på jakten efter att sätta sig själva i ett bra läge att nå EM. Här tror vi att det blir många mål, och vi spelar ”över 2,5 mål” till 1.65656 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Över 2,5 mål
 • Odds: 1.79
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Serbien – Montenegro är hämtade ifrån Expekt Sverige. Bettingsajten har funnits sedan 1999, och den sitter på många bra odds. Se också bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar ytterligare spelförslag till Serbien – Montenegro nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.78
Under 2,5 mål 2.04
Båda lag gör mål – Ja 2.05

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar